OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Lili ugyan ezen agyaltam tegnap h igy kijonne a c hullam de ha abramat nezem amit eddig figyeltem fel boritja eddigi fibo szinteket teljesen lehet aze me kozbe alsobb szintre estunk? RSI-t hozza rakom akkor az is ossze zavar mert magas meg egy c aljhoz sztem. Ha ez lenne a c alja akkor annak mar bullnak kene lenni lehetseges h most ra megyunk 10800ra? Tehat emelkefo trend lesz?
Egyébként lehet az lesz most is mont áprilisban a nagy zako után egy honap oldalazás és azé nem adja ugy a képet akkor meg tényleg jobb h frolo szabira megy mert dög unalom lesz az otp DDD
az impulzus hullámot igy képzelem el https://invst.ly/yajwp De a fojtatás nekem nem áll most össze egyenlőre mert eléggé össze vissza van be lehet rajzolni a-b-c-t orás csucsokkal vagy csak simán még az a hullám tart egy kicsit hosszabban nem tudom mert nem adja ki most ugy a képet nekem
Dehát ilyen ez a BBQ...nem lehet 19 ezerig minden nap vigyázban állni, akkor könnyen megszédít a füst és bedobjuk olyan helyen a törölközőt, ahonnan az árfolyam visszahőköl 300-at, majd 1000-et megy előre. :)
Köszönöm, de maradok, csak nem fogom feszélyezni magam azzal, hogy veszek vagy eladok. Megfogadtam, hogy egyiket se fogom, így a stressz a tizedére esett vissza. Majd szerkesztem dniel oldalát! :)
Meg annyi. Hogy ha kitor felfele akkor elmarad a 8600os alj es uj fejezet kezdodik... rsin sarga zonabol kene egy fel korrekcionak indulni. Ez lenne a b hullam ami viszont divergalni keszul az a hullam csucsanak RSI ertekevel egyre kozelebb van hizza ha fojtatja magadabban lesz bulish jelzes lehet
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.