OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Szerintem is,csak azért ugrott vissza otika 10300-ig,hogy nekem jó legyen :-)) Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok,hogy fog a nagy testvér zárni.Vissza vesznek az iramból,vagy teljes gőzzel előre?
olyan ne is legyél mint én mert én pl amit swing tradeel keresni szoktam azt napizva vissza szoktam bukni mert nem birok a véremmel... és meloba is tolom néha mikor nem lehet rendesen koncentrálni...
Szép estét, látom bejött Zsuzsának a péntek 13. Örülök végre egy jó nap alakult ki a tőzsdén. A tegnap vett pakkom úgy döntöttem nem adom el. Kockáztatok , reményeim szerint hétfőn és kedden is még feljebb mehetünk. További szép estét elmentem borangolni a barátokkal, :)
Régi módi, de könyvekből. Tudod rosszul alszom ezért. Éjszaka ráérek olvasni. Azt már látom, hogy nem leszek olyan mint ti ( na ja egyenlőre.Fő az optimizmus..). Fontos lett számomra az, hogy a napozók, hetizők sorolhatnám mit gondolnak az adott napon. Még mindig csak veszek.Majd egyszer eladok. Miből tanulok? Minden egyes napból. Hála ezért mindenkinek. Nem csak itt. Tisztelettel.
Köszönöm. Akkor várok ahogy gondoltam. Egyébként nem akarlak kifaggatni régóta "játszol"?. Mondjuk hülye kérdésre válaszolva. Ez sok Ta meg mi egyéb sok számomra egyenlőre.
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.