Nem kell túl pesszimistának lenni. Akár miket is írnak, nincs B verzió, mint pokolra küldeni a megszállókat. Ez egész Európa érdeke. És hülyeségek is vannak írva a cikkben, ez megint egy pesszimista-moszkovita cikk. Holnap meg megírják az ellenkezőjét. A Portfolio ilyen. A hivatkozott Economist, Reuters és társaik is írtak már bugyutaságokat időnként a háború alatt. A telet ki kell bekkelni, aprítani az orkokat és szállítani (végre) jó sok vasat meg repcsit jövő nyárra, hogy feltöröljék az orosz nácikkal a padlót.
Ennél kevesebbért kaptam tiltást (letolt gatyával menekülő oroszt mutatott az egyik videó, a másik drónról távolról felvett tüzérségi csapást - hszt nem törölték, de felfüggesztettek), a törlésnek örülhetsz, jól jártál!
Én nem olvastalak, de valami egészen durva lehetett, mert nem én moderáltalak, hanem a PF, ők meg nem szoktak a semmire, a másik topikban pedig keményen tolják következmények nélkül.
Én már azon csodálkoztam, hogy a Balcsit az előző kommentjére nem függesztették fel. Ha én posztoltam volna ugyanazt, már két hónapig csücsülnék a felfüggesztésben, ha csak nem teljesen bannolva lennék.
Az USA egy HIMARS indítóállást is küld a következő csomagban Ukrajnába. Az érdekesség, hogy a Washington Post szerint„meglepetéssel” küldi. Ez azt jelentheti, hogy az egyedi indítómódosítással lesz küldve, így talán már a nagyobb hatótávolságú rakéták kilövésére is alkalmas lesz.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik