Értelmes időszakban nehéz volt beszállni, mert alig volt eladó. Mire megjött a nagyobb forgalom addigra nagyon forró lett már a helyzet. Most várhatóan esni fog napokig , de sanszis, hogy lesz visszapattanás. Érdemes végigkísérni a folyamatot, figyelni a napi forgalmakat, ajáblati könyvet, fórumos kommenteket, portfóloiós cikkeket párhuzamosan, mert sokat lehet belőle tanulni.
én múlt csütörtökön gondolkodtam rajta, aztán ma reggel megtettem és ki szálltam rögtön....csak 200 db volt, nyerőben elment....éreztem, hogy baj lehet
én sajna nem játszottam meg, pedig néhány darabbal megérte volna - csak úgy annyival amit gond nélkül le lehet passzolni. de azért a rablásra van kommentem: nem biztos hogy az. ha mondjuk pl év végéig vagy jövőre, ugyanide visszajön az árfolyam, vagy magasabbra, akkor nem volt rablás, csupán "elcseszett beszálló". az a baj hogy ez hónapok, évek, de néha évtizedek múlva derül ki hogy rablás volt-e. attól függ mit produkál után az árfolyam. a mai nap, jelen percéig látva, ez valóban rablás. holnap, jövő héten, jövőre, vagy később, lehet hogy ez nem fog annak tűnni, ha többet fog érni. (nem vagyok érdekel és nem is leszek valszeg, mert ezt nehéz lekereskedni, nagyon kevés darabszámmal lehet és nagyon kell figyelni. nekem ez nem megy, bevallom)
Őrmester részvényesek ide