Nem tesz semmit. Egy sudribunkó fideszesnek kellően súlyos a maga keresztje. Nem bántom feleslegesen, főleg amikor ittas. Ilyenkor a valóság tagadását is elnézőbben kezelem. Na, de tényleg ne tartsuk fel egymást.
levezettem, egyszerűen te kezdtél azzal érvelni, hogy INGYENINGYENINGYEN mert szerinted az ingyen az azt jelenti, hogy bármilyen ostoba hülye véglény beesik az egyetemre az INGYEN tölthessen el ott teszőleges félévet mindenféle következmény nélkül lehetőleg a végtelenségig és korlátlan számú diplomára
Érdekes, én úgy tudom, hogy pl. a Corvinuson a képzések kb. felére adható teljes ösztöndíj, a többire csak részösztöndíj, tehát a hallgatónak is fizetni kell.
Van némi eltérés, én levezettem, hogy miért vagy hazug, légy szíves tedd meg te is, ha már ezt állítod. Ha az anyámat emlegetik és reagálok rá, az nem azt jelenti, hogy bunkó vagyok, egyszerűen csak normálisan reagálok. Ebben nincs semmi düh, egyszerűen csak jelzem neked a határokat.
az átlag balos agresszív primitívségére szoktam azokat érzékeltetési célokra használni :DD szóval szembesítettelek vele, hogy fogalmad sincs mit jelent jobboldali liberálisnak lenni, mert az orbánfóbián kívül nincs való perspektívád és világképed nagyon sajnálom, hogy ezt egy sudribunkó fideszes közli veled
pofálan hazudozó vagy és agresszív bunkó 1. a felsőoktatás ingyenes, olyan értelemben, hogy van lehetőség teljes mértékben állami ösztöndíjal elvégezni bármilyen alap mester és osztatlan képzést 12 vagy osztatlan képzés esetén 14 félév áll rendelkezésedre 2. az alapítványi egyetemeken, mint a corvinus ezt azzal is megtoldják, hogy nem a 12 féléves állami keret az irányadó, hanem ettől teljesen független módon, akár az állami féléveket felhasználását követően is el lehet végezni TÁMOGATOTT (pongyolán megfogalmazva ingyen) az adott képzést konklúzió, ostoba vagy agresszív és bunkó aki ennyit sem képes felfogni
"a liberalizmus kulturbalos moralizálás" Ez érdekes, pl. a republikánusok úgy értelmezik a liberális szabadságjogokat, hogy annak egyik eleme, hogy minden hülyének joga van automata fegyvereket vásárolni, ebben mi is pontosan a "kulturbalos". Hidd el a világ nem olyan, amilyennek Viktor beállítja (aki egyébként az eus liberális pártszövetség alelnöke volt).
Minden általad itt elmondott dolgot tényszerűen értelmeztem, ezért mondtam pl. hogy hazudsz. Ugye a hazugság azt jelenti, hogy valótlant állítasz úgy hogy tudod azt, hogy nem igaz. Azt állítottad, hogy ingyenes a felsőoktatás (ami valótlan), aztán elismerted, hogy ezzel tisztában is vagy, mivel elkezdtél arról hablatyolni, hogy alapítványi támogatással elvégezhető, meg felesleges szakokról, stb. Ezt nevezik hazugságnak, aki meg ilyet mond, azt hazugnak, tehát én nem személyeskedtem, egyszerűen közöltem egy tényt. A fidesznek is lehet igaza és el szoktam azt is ismerni ha igaza van, pl. én támogatom a közmunkát (bár lehetne rajta javítani), azzal is egyetértek, hogy a demográfia nagy gond, helyeslem, hogy a költségvetési hiányt kordában tartja, stb. Ugyanakkor hosszú idő óta ez a legkártékonyabb kormány, sajnos ez is tény (én pl. 2010-ben nem álltam ellenszenvvel hozzájuk, reménykedtem, hogy jól fognak teljesíteni).
:DD fújj is visszavonulót, azt se tudtad megnevezni hogy mit jelent a jobboldali liberális egyetlen mondattal megsemmisítettem a világképedet, és akkor még van pofád segghülyézni :DD a liberalizmus kulturbalos moralizálás a jobboldaliság meg a globalizmus támogatása ezeket ezt jelentik 2020ban és igen egyébként az hogy ez a kettő igencsak ellentmond egymásnak azt a bernie-biden ellentét is jól mutatja
én nem úgy emlékszem 89re ahol a liberalizmus azt jelentette, hogy világjárvány idején ölelj meg egy kínait meg azt se, hogy tomboljunk, hogy ne maradjanak el a nemátalakító műtétek meg hogy igenis tessék pénzt csorgatni a kvótalibsiknek
Orbán "válságkezelése" egy aljas, alattomos színjáték része, gazdasági hatalomszerzés a céljuk?