Erre az ócska pártpropagandára nem kíváncsi itt senki, nagyobb sikerrel jársz valamelyik seggnyaló Pedofidesz média oldalán, ott még etethetitek az elvakult híveket.
Tudod ez a magyar bíróság mindig nagyon a hatalom kezében van! Most a hatalom az Unió, a döntés az uniós nem létező "jogszabályok" szerint történik! Ezért buknak sorozatosan a magyar bíróságok! De ezt "ti" jobban tudjátok!
Mindennek oka van, csak téged nem értesítenek időben, néhány napról, amit a nemzetközi szövetségek hoznak! Neked csakis a magyar az ami szúrja a szemedet. De lehet hogy nekem az informacióim mások mint a tiéd! Ne kelts pánikot a 9 évesekkel!
Hát ebben mint állampolgár én még kételkedem! Az a "sok" unios pénz mégis hasznosul, még akkor is ha nem NER-es vállalkozók kezébe kerül. Az Unió meg tapsol is meg nem is! A Hadházy meg bogáncsba lépett a keresésével!
Gratulálj a világbank rendszernek, hogy milliárdok mennek jobbra-balra, csak ne tudjunk róla! Ennyire tájékozatlanok a bűnbak keresők! Pedig itt mindenki pénzügyi zseni! Most már kételkedem, hogy itt sem mondanak igazat a pénzügyeinkről!
Volt kérdés? :) Persze, te vezető nemzetközi közgazdász vagy, aki összeállítja majd a világ legrosszabb vezetőinek sorrendjét. :-D De azt tudod, hogy az "is" szó használatával elismertél mindent, amit írtam! :)
Közpénzfaló (TAO) Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) átvariálta az utánpótlás korcsoportokat (és módosítottak a születési évek alapján történő besorolásokon) emiatt ettől a tanévtől gyakorlatilag eddig jól összeszokott utánpótlás csapatokat robbantottak szét. Csak pislogtam, amikor mentem be a suliba és zokogó 9 éves kislányokat és kisfiúkat láttam ma, akik érthető módon kiborultak azon, hogy a közpénzfalók olyan szabályokat hoztak, hogy ebben a tanévben több gyerek nem mehet kézimeccsekre a többiekkel, néhányuk részben azért, mert csak pár nappal maradtak le a 2014-es születési évről (U12) és átcsúsztak 2015-re, ami már kizáró ok. Így kell szétrobbantani a gyerekek álmait, motivációját idióta barom állatok odafent az MKSZ-nél, mert erre nem tudok szebbet írni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!