Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kimpaa
kimpaa 2016. 06. 26. 10:44
Előzmény: törölt hozzászólás
#4060
Rohadtul nem erről írtam, hanem arról hogy Mo szerencséje hogy végre a nyugathoz tartozhat s elindulhatna végre a felzárkózás, pénzt is adnak dögivel, csak mivel ilyen szar szemét alakok vezetik az országot már régóta, a várt nagy fellendülés helyett csak poroszkálunk előre.
Tehát nem az EU hibája, meg Merkelé meg a kutyafaxáé hogy ennyi jött össze itthon, hanem bizony ezeknek a szemeteknek akik folyamatosan hangolnak mindenféle vélt, valós ellenség ellen, hogy eltereljék a figyelmet a szánalmas teljesítményükről.
Merkelék vagy az utódja javítani fogja a bevándorlási dolgot, idővel rákényszerűlnek. S akkor megint kifogy a szél a köpködés vitorlájából s előkerül hogy mire jutottunk. Ez a migránsdolog mint a falat kenyér úgy kellett a jelenlegi elvtársaknak mert már szorult a hurok, hogy mi is folyik az országban, csak vissza kell nézni a történéseket.

S szerintem nem is olvastad más beírásaimat sem, ahol is leírtam hogy Mo-n gyakorlatilag nincs most kire szavazni, mert van 2 orosz irányítású párt, pont a kettő legerősebb, akiknek érdekük az EU szétzúzása, valamint az elmúttnyócév kormánya, akiket már láttunk hogy mire képesek, köszi de ne jöjjenek vissza. S gyakorlatilag nem maradt normális(!) nagy párt akire lehetne szavazni.
capaeledel 2016. 06. 26. 09:35
Előzmény: #4058  pampa
#4059
Sajnos nálunk természetesnek veszik , hogy az ígéretek csak a kampányban léteznek:((

A lényege a hsz-nek az akart lenni, hogy miért döntöttek a kilépés mellett.
Mi az amiről ha a valós dolgot tudják, akkor a maradás mellett döntöttek volna.
pampa 2016. 06. 26. 09:08
Előzmény: #4056  capaeledel
#4058
emlékszel még a 2006-os kampányra?

az MSZP ígéreteire?

lett új szavazás? :(
gc8 2016. 06. 26. 09:02
Előzmény: #4056  capaeledel
#4057
+
capaeledel 2016. 06. 26. 07:59
Előzmény: törölt hozzászólás
#4056
Picit se zavarjon hogy eddig 2 millióan mondták azt, hogy az Unióba befizetett összeg miatt szavaztak a kilépésre.
Ők kérik az újraszavazást, mer nekik azt mondták hogy az egészségügyre fogják azt a pénzt költeni, és kiderült hogy nem.
iguazu 2016. 06. 26. 07:55
Törölt hozzászólás
#4055
torkosbrrrz 2016. 06. 25. 21:25
Előzmény: #4052  kimpaa
#4054
Reprivatizáció nyugatra "menekített" pénzzel!
Egy kis filozófiai gondolkodást a piac nindenhatóságáról már ideje lenne felvenni!
Beleléptünk valami st@rba, és dagonya megy!
Alilou3 2016. 06. 25. 20:47
Előzmény: #4052  kimpaa
#4053
+++++
kimpaa
kimpaa 2016. 06. 25. 20:05
Előzmény: #4050  Alilou3
#4052
Ja persze, de nem a szíriai, afgán meg hasonlók miatt hanem a magyar, román, lengyel stb miatt. Ők ezt értik bevándorlók alatt, itt simán csúsztat egyet, belehazudozik a képünkbe. Meg a rohadt anyját hogy neki is ez a terve hogy a kiskirálysága révbe érjen. A paprikajancsi lézer meg mi a faxt nyilatkozik olyanokat hogy nem tudna most érvet felhozni a bentmaradás mellett?? Az egész ország azért van a felszínen mert a sokat szidott EU támogat minket, idetelepülnek a cégek akik sok tíz és százezer embernek munkat adnak. A rohadt újságírója is aki kérdezett, ennyit nem tud válaszolni?? Ennyire fosik mindenki a hatalomtól hogy vajon mit gondol majd a nagyúr, nehogy megbántsuk, a lelkébe gázoljunk? Csesszék meg már, hova jutottunk? Megint egy félnótás kezében van az ország aki élet halál ura is akar lenni lassan?
Nekem nagy csalódás az ami itt folyik. Az egész történelmünk arról szólt hogy mennyire megszívtuk a keletről jövő hatalmak áldásos ölelését. Most végre a nyugathoz tartozunk, ömlik be a pénz. De jó dolgok helyett a félkegyelmű kisvasútjára megy a pénz pl? És senki nem is lázad ez ellen? Ennyi hülye híve van ennek is?? Orosz irányítás alatt van aki a legjobban ordított 89-ben hogy ruszkik haza? Milyen szar alakká vált?
Hát a rohadt anyját annak akinek egyáltalán felmerül az agyában a kilépés gondolata, rohadjon meg, menjen keletre most, várja a csodalét ott.
Pamja 2016. 06. 25. 16:46
Előzmény: #4050  Alilou3
#4051
A hatalomhoz közel álló gazdasági érdekcsoportok olcsón felvásárolnak lerobbant, de patinás épületeket, azokat gyorsan, nemegyszer uniós forrásokat bevonva felújítják, majd nagy haszonnal működtetik vagy értékesítik - így látja az állami segítséggel történő meggazdagodás modelljét az LMP.

Az LMP valódi, szakmai alapon és önálló intézményrendszeren nyugvó, kiszámítható működésű kulturális örökségvédelmi rendszer megteremtését tartja szükségesnek - mondta Komlósi Csaba, a párt kulturális szakszóvivője szombati sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek.
Véleménye szerint az utóbbi években "eléggé jelentős pusztulás történt a műemléki állományban": épületek kerültek ki ebből a körből vagy semmisültek meg, és ezt a területet ma az "ideológiai mázzal leöntött nagyzási hóbort" és a gazdasági haszonszerzés jellemzi.
Utóbbi példájaként említette, hogy "a hatalomhoz közel álló gazdasági érdekcsoportok" olcsón felvásárolnak lerobbant, de patinás épületeket, azokat gyorsan, nemegyszer uniós forrásokat bevonva felújítják, majd nagy haszonnal működtetik vagy értékesítik; szavai szerint ebben a körben szaúdi és török üzletemberek is megjelentek.
Az intézményrendszer felszámolása mellett Komlósi Csaba súlyos problémaként említette a forráshiányt, megemlítve, problémás megoldásnak tartják, hogy a kormány helyett a cégek dönthetik el, hová kerüljön a "műemlékvédelmi tao-ból". Már korábban is látszott - tette hozzá -, hogy a társasági adó ilyen felajánlása jelentős visszaélésekre ad alkalmat.
Szavai szerint a területen a politika és a gazdaság sajátos összefonódása jelenik meg; "a gazdálkodók tudják, hogy kinek kell adni ahhoz, hogy a megrendeléseik megmaradjanak, esetleg új megrendeléseket kapjanak". Kifogásolva azt is, hogy az elosztásnál nem érvényesülnek a szakmai szempontok, abszurdnak nevezve, "ahogy a nemzeti értékek között szelektálnak".
Alilou3 2016. 06. 24. 13:32
Előzmény: #4047  Pamja
#4050
Orbán szerint döntően a bevándorlás miatt lépnek ki a britek az EU-ból

kormányfő péntek reggel azt követően nyilatkozott így a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, hogy a brit EU-tagságról tartott csütörtöki népszavazáson győzött a kilépést pártoló tábor.

Orbán Viktor miniszterelnök azt tartja a brit népszavazás legnagyobb tanulságának, hogy Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját.

link

UGAT A BOLHA!!!
torkosbrrrz 2016. 06. 23. 10:10
Előzmény: #4046  kimpaa
#4049
Ne felejtsed, hogy bennünket az oroszok is támogatnak!
Oda is lopni kell a pénzt, amit tőled vesznek el!
pampa 2016. 06. 23. 08:28
Előzmény: #4047  Pamja
#4048
Mindeközben számos szociális támogatás megszűnt,"

nagyon helyesen! Eleve be se kellett volna vezetni!

ne a "segélyből" élés legyen az "életcél".

lassan már a legminimálisabb tudást igénylő szakmákban is munkaerőhiány lesz.

A HHH réteg pedig segélyből próbál megélni.

Miért? Miért nem tanulnak?
Pamja 2016. 06. 23. 08:19
Előzmény: #4046  kimpaa
#4047
link Magyarország 2016: csak a gazdagoknak lett jobb...

A gazdasági válság óta a társadalmi egyenlőtlenség emelkedett Magyarországon, és ezen a Fidesz-kormány szegényellenes gazdaság- és társadalompolitikája sem segített. Ma már általános értelemben lehet dolgozói szegénységről beszélni, ami sok esetben a magasabb végzettségű szakemberekre is vonatkozik, mivel egyes szektorokban - leginkább az államhoz köthetőekben - megalázóan alacsonyak a bérek. Nem véletlen, hogy egyre többen vándorolnak ki, miközben Magyarországon általánossá vált a munkaerőhiány a legtöbb ágazatban.

A válság óta szinte minden társadalmi csoport helyzete romlott, kivéve a legnagyobb jövedelemmel rendelkező háztartásoké, köszönhetően az Orbán-kormány adópolitikájának, ami egy olyan jövedelemtranszfernek felelt meg, ahol az alacsonyabb jövedelmű háztartásoktól csatornáztak át pénzeket a legmagasabb jövedelmű csoportok irányába. Mindeközben számos szociális támogatás megszűnt, és annak ellenére, hogy a kormánynak lett volna lehetősége feloldani a még 2009-ben befagyasztott transzfereket, nem éltek vele.

Bár az elmúlt években a reálbérek nagyobb ütemben nőttek, mint a 2010-14 közötti időszakban, ezt elsősorban azok a szektorok húzták fel, ahol a munkaerőhiány miatt a nagyobb cégek kénytelenek voltak bért emelni. Általános értelemben tehát egyáltalán nem beszélhetünk arról, hogy mindenkinek jobb lett, amit az is igazol, hogy a kormány csuklóból kerüli a növekvő szegénység témájának megvitatását.
kimpaa
kimpaa 2016. 06. 22. 20:00
Előzmény: #4043  Pamja
#4046
Erre már én is gondoltam hogy pont ezek a balfaszok kampányolnak, akik zsákszám lopják a pénzt, s csak azért fontos nekik a britek bennmaradása, mert csökkenő EU támogatások mellett bajosabban tudnák folytatni a szar kormányzásukat. Kinyílik az ember zsebében a bicska ha valamelyiket meglátja az ember nyilatkozni a tv-ben.
Mondjuk ezek már olyan nagy urak hogy akárki nem kérdezhet tőlük, nehogy már valós problémákról kérdezzék, ami kissé kényelmetlen lenne.
torkosbrrrz 2016. 06. 22. 17:14
Előzmény: #4043  Pamja
#4045
Legalább értelmezték! A hirdetés bizony kétélű!
Bánja kánya!
iguazu 2016. 06. 22. 11:38
Törölt hozzászólás
#4044
Pamja 2016. 06. 22. 10:48
Előzmény: #4042  torkosbrrrz
#4043
Húszmilliót fizetett Orbán, hogy hülyét csináljon magából
Ennél drágább saller nem létezik. De semmi vész, mi fizettük.

Visszafelé sült el a csodafegyver: a magyar kormány Daily Mailben megjelent fizetett hirdetését inkább a kilépés-pártiak értékelik.

Tegnap írtunk arról, hogy milyen álságos Orbán Viktor britekhez intézett fizetett hirdetése, amelyben azt üzeni: „A döntés a tietek, de Magyarország büszke arra, hogy veletek együtt az Európai Unió tagja lehet”.

Ám arra még mi sem gondoltunk, hogy az amúgy húszmillió forintba kerülő kis felhívással igazából csak a pofonért ment házhoz.

A Blikk szerint ugyanis a hirdetés sokkal inkább az Európai Unióból kilépők táborát ihlette meg, s máris azzal kezdtek kampányolni, hogy „a felcsúti kisvasút panamája igazolja, miért nem szabad a briteknek az EU-ban maradniuk – Ahol egy tagország valótlan adatokkal százmilliókat kaphat uniós pénzből, ott nincs értelme maradni” – idézi a lap.
torkosbrrrz 2016. 06. 21. 15:40
Előzmény: #4039  dexter
#4042
Tudod dexterpapa a BILD sem szeret a bíróságra járni!
torkosbrrrz 2016. 06. 21. 15:38
Előzmény: #4040  Alilou3
#4041
SAJT(ó)BOMBA!
Farrjkasházi sajtóbombája sincs már sehol!

Lassan 100 zindexet kell már felvásárolni, opció nélkül!

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek