Ha kicsit is értenél az IT-hez, tudnád, hogy ott a saját tőke, mint olyan sokkal kevesebbet kevesebbet jelent, mint mondjuk az iparban. De mintha már ezt mondtam volna. Én egyébként nem dicsértem magam, mint te.
Előre is elnézést, hogy trágyát hordok ide, holott én magam kértem a napokban, hogy ne tegyük. De a mai nap eléggé különleges és hát pont erre az alkalomra fogalmazta meg a kókler. https://i.imgur.com/KTlpjzI.png
Rendben. Akkor nem dumcsizzunk. Csak hiányoltad a szakmai hozzászólást így felbátorodtam, hogy végre valaki, akivel szakmai alapon meg tudom beszélni, hogy mennyi a 4ig saját tőkéje, de úgy látom, hogy tévedtem... ;-) Amúgy fura, hogy egy részvénnyel kapcsolatos "szakmai" kérdésre nincs válaszod, bezzeg minden másra... Sebaj valahogy túlélem... Szevasz!
Napon belul majd 10% zuhe a maximumhoz kepest.Menjenek mar a picsaba.Shortfolio is megirta a nagy monologjat.Ideje lenne mar hogy a papir ugy viselkedjen ahogy elvarhato lenne egy ekkora cegtol.
Szeretnétek látni hitelesen dokumentálva, hogy ki volt az, aki a mai bejelentés napjára tuti nyerő kereskedési ajánlást fogalmazott meg február 14-én és hogy mi volt az? Ha nyomtok kb. 6 like-ot, akkor megmutatom, egyébként nem szemetelem vele össze a topikot. :D
Leírhatod, amit akarsz, én nem vagyok feljelentgetős típus. Te sértődtél meg. Egyébként az előbb már nem akartál velem beszélgetni. Én maradnék ezen kiváló ötleted mellett.
Na akkor Jászai rég levizsgázott ugye .. ,.... Black Péter is kuka a mai nappal....a szememben .....Ki lesz a következő...transzparens " személy"..... Értem én hogy Gőzgép de mi hajtja? ... Kinek fog hinni a nagyközönség ..mert ilyen kajlifigurák....Így nehéz lesz a hiteles tájékoztatas....
OPUS Global Nyrt.