Azt is leírtam, hogy miért... 14 éve vagyok a tőzsdén ez lesz a 15. És ezzel a szerény szaktudásommal sikerült többszáz milliót keresnem... Amúgy ha olvasnál pl. Kosztot akkor sejtenéd, hogy mit gondol azon személyek tőzsdéi eredményéről, akik komoly gazdasági szakértelemmel rendelkeznek... Azt pedig, hogy a te mérhetetlenül primitív személyeskedésedre, hogyan reagálok had döntsék el magam. Egyébként egyszer voltam csak tiltva szóval a moderátorok nem értenek egyet veled. De hagylak is, mert nincs értelme veled beszélgetni. ;-)
Én megelőlegeztem a kétharmadot, nyertem is akkor sokat. És a jövő is szép, csak valakik következetesen össze akarnak mosni olyanokkal, akik tényleg csak lebeszélnek.
Tudod vagyunk itt páran,akik még akkor vettünk Opimust,mikor az itteni emberek nagy többsége a szó hallatán először egy védőoltás nevére gondoltak talán. Engedd meg nekünk,hogy bízzunk benne és ezt hangoztassuk is, komolyan megdolgoztunk érte lelkileg és idegileg is.Itt sokan áprilisban nem mertek egy 2/3-os többséget megelőlegezni Orbánnak,majd utána 700-800-on vették mint a kisangyal. Azóta csorog és akkor mi van? Egy év múlva 3 szorosa lesz.Csak mi tudunk hinni és bízni a befektetésünkben ellentétben a sok károgóval itt. Kemény dolog 19-re lapot kérni,de megéri.....
Teljes tévedésben vagy, akkor is árnyalt véleményt mondtam az Opusról, végig. Egyrészt, akkor is azt mondtam, hogy nagy jövője van és akkor is azt mondtam, hogy a menedzsment nem úgy kezeli a dolgokat, ahogy kellene. Ki is derült pld. a lockup "elfelejtés". Miután eladtam, nem is szóltam Opus fórumhoz, legfeljebb egyszer-egyszer, akkor is pozitívat. Ha már a "kezdő" állapotomról esik szó: sose hallottam tőled egy komolyabb fundás vagy TA elemzést, leginkább másokat fikáztál csak.
;-) Jézusom. Te tolod itt ezt a felbeszélős dumát. Amikor először belevettél Opusba, akkor non-stop felbeszélted, majd bevágtad a durcit, amikor bukóban eladtad. Most meg itt sírsz, amikor valaki megkérdezi, hogy mennyi is a 4ig saját tőkéje... Ahelyett, hogy ezt megválaszolnád tolod a feldumát... Tipikus kezdő vagy...
Bocs, de tévedsz. :) A IFRS szerinti konszolidált saját tőke az Opusnál 280,4 mrd., a Konzumnál 73,8 mrd. Ezek alapján az Opus egy részvényre eső saját tőkéje 522 Ft., a Konzumé meg 233. Opival erősen ez alatt kereskednek. Megkockáztatnám, hogy Opus erősen alulértékelt. A 153 Ft, meg a 314 Ft a tisztított számok. Ezzel nemzetközi befektető nem kalkulál.
Hidd el, lesz is ott, ezért nem kell türelmetlenkedni. A mai nap szándékosan manipulált, ezért nem kell izgulni rajta.. De nem felbeszélésnek szántam...
OPUS Global Nyrt.