Semmi gond. Engem nem izgat hol az árfolyam. Van egy előre elvárt hozam amit remélek ettől a papírtól, amint elérte kiszállok! Nálam kb ennyi az Opus. :-)
Legyen így... Bár nem tudom, pontosan ki szórja, de benne van a pakliban, hogy olyan, aki az egészből mondjuk csak a 314-et látja, és nem tudja, mit jelent az, és mit jelent az 522, vagy mit jelentenek az egyéb sorok, illetve mi olvasható ki a sorok között (gondolok itt pl. arra, hogy az interjúban rákérdeztek a “nagy vadakra”, és FP válaszából ítélve jön / jöhet még ilyen, csak tovább tart a lezongorázása, mint mondjuk egy Kall Zrt-é, és még nincs nincs mit bejelenteni).
A piacon ha valaki szabadulni akar az árújától kínálja.Ez az eledó is ezt teszi.ha valaki/k/nek kell lehet venni.A felügyeletnek nem kell rugózni.Lehet majd jön vki és megveszi,vagy adják alatta is.Kereskedjünk! HS!!!
Igen,ez a vilag egyik leggagyibb szovege,foleg a spekulansok penzugyi terepen. Jelentem en,igen en akarok rovid ido alatt duplazni,v gyorsan sokat keresni,pontosan ezert vagyok itt a tozsden,pontosan ezert kockaztatom a penzemet. Es rohadtul nem azert,h evekre beleragadjak egy szarba,es meg annyit se hozzon,mint egy full kockazatmentes banki lekotott banki betet. Barmennyire is furcsan hangzik ez par embernek.
Ez a helyzet hasonlít kicsit ahhoz ,mint amikor kötelező vételi ajánlatot tettek.Aki akkor 47-50 ft.között bevásárolt élete egyik legjobb döntését hozta.Akkor sem értették mit jelent az ajánlat ,és kiszórták pakkjaikat.Remélem ,most is így lesz,én veszem.
Mikor szokunk már le erről a gyenge szövegről: " aki egy hét alatt akart duplázni..". Ki akar itt egy hét alatt duplázni? Csak annyi van, hogy tavaly július óta csak esés van és minden jó hírre is. Ez szerinted az, hogy duplázni akar valaki egy hét alatt?
OPUS Global Nyrt.