És ráadásul ilyenkor vagdalkoznak, ekézik a technikai és a fundamentális elemzéseket. Azt várják, hogy valaki tuti tippet adjon, és napi 15 %-okat "keressenek".
Erre 1 szó van: papucs, jaj nem inkább mamusz. :) :D Vettem neki meleg cuccot és megtanítottam (befertőztem) síelni. 1 jobb dolog van a szex-nél, a síelés - sajnos azt csak télen, hóban, kellően kezelt pályán lehet, az első bárhol, bármikor űzhető...na jó meg jó nagyot nyerni Opus-on :) ;)
Szia Gyuripapa! Megkérdezhetem, hogy mi a véleményed Turkiz felvetéséről, hogy a közkézhányad megőrzése/növelése elsődleges szempontja lehet JG-éknek, és a múlt héten meghirdetett tőkeemelési tervek ellenére sem fog az csökkenni? Kivitelezhető ez reálisan szted?
Így látom én is..ezt írtam előbbi pár soromba is le. én pedig megyek és ebédelek, aztán este sport lesz az asszony nagy örömére:) BL meccs! jó szórakozást és kiTARTÁST:)
Szóval Srácok, Akik netán csüggednek(mert biztos vannak, hisz utsó 20 hozzászólásban is akadt ilyen) nyugodtan tartsátok ha akarjátok. Én azt teszem, nem mérvadó és nem is júliusban, nem is 100Ft-on, nem 200-on , nem 300-on vettünk , de közelében és mikor 509volt se lett kidobálva. OTP-ben , MOL-ban hányszor volt h.15-20% os virtuális veszteségben ültem és nem érdekeltek a fórumon károgók. pomperj nagymester (aki OTP-ben megmondta h.5000-et ér..mindezt akkor mikor 9600ról esett 20%-ot. annyit említettem h.7800 alá sztem nem megy..7725 lett és fordult is mindez egy éve volt.. és hol van most ??50%-al fentebb.. ) meg a többi cikkírónak sem hittem, mert össze tudtam annyi hírt gyűájteni amiből nem csak fórumos társakat bíztattam h.év végén ATH lesz (el is érte) hanem magam is megerősítettem h.ez igen is jó befektetés. Asszonynépről nem beszélve. Ennyi nekem egy befektetés. Nem TA-zok, mert nem értek hozzá. nem tőkeáttátelezek, mert extra veszélyes, nem sortolok és nem ugrálok ki be, hanem fél éves idősávot kivárunk minimum. Ez közel 8.ik éve hoz a konyhára. Szóval ki miben hisz, ki mit tapasztalt, ha tapasztalt, mert aki mivel néha hallotta h.nagyon megy a mészáros birodalom papírhada és belevett aztán 10% mínusznál megijjedt és ment fel 10%-ot pl, eladás után ismét belevett majd 20%-ot esett és ismét eladott, hát igen ott célszerű elgondolkozni h.mi a jó taktika, vagy a tőzsde neki való -e ha itteni beírásokra kereskedett saját cél/céltudatosság nélkül. NEM, neki NEM VALÓ a tőzsde. Ráadásul olyan emberek paráznak kb. akik pár ezer db-al vannak benne, akik meg több tízezerrel miért nem néztek szét előtte árfolyamadatokban kötési adatokban kérdem én h.lássák h.mekkora volatilitás van ebben, vagy konziban stb.. és akkor nem akarnák a saját balfaszságukat elporlasztani vagy másra kenni - pl. Gyuripapára, aki számtalanszor leírta h.ezek ajánlásnak sem tekinthetők, csak az Ő meglátásai, kalkulációi, amik egyébként OTP-ben is 10/9szer helytállóak voltak. Szóval legalább ha balf.sz vki vállalja a felelősséget. Hiszen nem x nem Y nyomta meg azt a gombot vételkor... ugye??? Ez is csak egy meglátás.
Megmondom őszintén sz@rok rá hogy ki és mikor és hogy egyáltalán vesz-e... Nem ezek a verebek diktálják az ütemet a párszázas, ezres pakkjaikkal, sok vizet nem zavarnak. Nekem, volt/van/lesz, mások meg nem érdekelnek!Várom a tavaszt és a nyarat, mennék már motorozni :) Addig is kis muzsika a '80-as évek gyermekeinek :D https://www.youtube.com/watch?v=pCuiK2fUCRs
Nekünk ha nem is, de a cikkírónak "talán" hisznek a népek. Hisz sortfólió oly sokszor megírta már Nagy Viktorral az élen h.mi a tuti. azonban ez a cikk ráerősít, amit többször is írtunk, hogy a türelem igenis pénzt terem. olvastam egy nagyröptű gondolatot tegnap h.a tőzsde nem a türelem játéka.. azért tart pl. Warren Buffet is pl. 25-30 éve Coca-cola részvényeket, vagy más papírokat is tizenx éve más nagyokkal együtt, de nem is a lóverseny stílus a tőzsde.. rendkívül ritka, hogy olyan jó ütemben fektessen be az ember mint aki Május - okt végéig befektetett pl. OPUS-ba, mert ugye még a növekedés elején járunk, de láthatjuk, hogy amit ígérnek azokért menedzsment részről tesznek is. Aki kesereg dobja. aki türelmetlen szintén tudja dobni és akkor nem lesz telesírva a fórum,. hogy nekik nem jó a papír.. ha nem jó b.. meg menjél máshová:) ahol ennél a hozamátlagnál jobban tudsz keresni. NE LÉGY A SAJÁT MAGAD ELLENSÉGE! Ha kimaradtál meg akár venni is lehet még belőle és majd 900-1000 környékén gondolkozol h.eladod.. szóval van itt lehetőség sok, csak kell hozzá részvény, mert anélkül meg nehéz nyerni(néha shortosoknak sikerül, most talán örülnek, de az irány nemzetközi piacokon is long, itt sem lesz ez hamar másképp), de a jelentés előtt még aki akar tud venni.
OPUS Global Nyrt.