Igyekszem nem telhetetlen lenni. A mai nap számomra az volt jó, hogy a 700-as lélektani határt áttörtük, s h még felette is záró (Valahol itt van a fibó szint is) akkor, jöhet a következő szint ,a 805-793 csökkenő trend megközelítése. Ami valahol 760nál lesz...
hidd el hogy aki nem a "szalag" mellett dolgozik -nem lenézésből mondom, mert csináltam magam is-, az vagy többet vagy kevesebbet dolgozik 8 óránál. A versenyszférában is meg lehet élni rutinból/egy-két telefonból is akár.. ugyanezt egy konyhán nehezebben tudom elképzelni. Ja és ezt írta "dolgozni akaró munkaerő kellett nekik". Az nem jelenti azt, hogy az illető ma nem takaréklángon ég.. ;)
Nagyon jó cég a nyomda valóban.Az opi meg még jobb! (lesz).Mivel valamilyen formában médiás cég,nagyon szép lenne az opi porfoliójában,gondolom ez a cégvezetés fejében is megfordult már.Nagyon jó célpont lenne,utalásom erre vonatkozott.Márc végére 900 köré gondolom az Opit.
Mi is volt az? Én 724-es zárót tippeltem, de már látom, hogy nem fog bejönni.. Most azt érzem, hogy simán el lehetne játszani a "fals" kitörés volt mesét..
OPUS Global Nyrt.