Ahoz képest 15% ra vagyunk a csúcstól, ha eladták valaki megvette..... S a többi papìr? Több mint 15% tól van a csúcstól. Kivétel appennin. S volt hogy 184et is megnéztük kéthete?
Teljesen egyetértek veled, de sajnos ez a tőzsde kikel bírni a nyomást Én 218átlagba vagyok beragadva még 235 kórból! De szerintem nem sok maradt még és vissza fogunk emlékezni hogy hol van még 218 árfolyam!
Hajra OPUS UP!
Szeretném már látni, hogy néha felfelé is menne, mert így nem éppen szívderítő a látvány.még ha gy-ig napi 2-3 ft esik, akkor az -20-30 ft, az meg elég szarul esne innen, remélem egyszer csak megfordul már.
csak szín tiszta speka volt semmi más , rengeteg friss pénz jött be friss fiatal kereskedőkkel ...
tegye fel a kezét aki birtokol itt ebből a papírból jelenleg
Mi van fiúk, behalt a hívők fórum?Már senki nem tartja az opi rv-it csak én?Valami támogatás kellene felőletek, mert kezd elfogyni a türelmem, várható még ez a rv felfelé?Vagy csak egy egyszerű speka vételek hada repítette idáig?
Nincs is bajom az elképzeléssel nekem sem. Biztos van egy pár jó cég akit tőzsdére lehetne vinni. Ez akkor lett volna jó még, ha lenne magánnyugdìj s azt a tőkét a cégek felé terelni. De tudjuk szükség volt arra tőkére.Kiváncsian várom mi fog kialakulni ebből de az biztos elején vagyunk, persze nem annyira mint MANOPI 5,5, miután meg vették a BÉTet.
"Bankokat a tőzsdére! 2017.09.20 09:38
Matolcsy szerint mindent meg kell tenni azért, hogy az állami vállalatokat
tőzsdére vigyük, mivel a tőzsdei jelenlét lehetővé teszi, hogy mérjük a
vállalatok hatékonyságát. A jegybankelnök szerint a blue chipek
jelenlétére is nagy szükség van, de további nagyvállalatok tőzsdei
bevezetése is szükséges, Matolcsy szerint meg kell vizsgálni a lengyel
példát, ahol valamennyi nagybank a tőzsdén van, lényegében kötelezően,
ez a modell egyrészt dinamikus tőkeforrást jelentene a tőzsdének, de
fontos a bankoknak is, mivel a tőzsdén keresztül azok teljesítménye is
mérhetővé válik"
Azért ez sem elhanyagolható jelzés a továbbiakra.....
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK