Legalabb sok embernek oromet okoztunk ez is valami.Ennyi.Aki varja a csodat az igy jar.Siman lenne ido visszajonni ide,mert 1 honapig meg ez az 500 kornyeke marad vagy 400.Konzi meg pentekre 400 ft lesz valoszinuleg a split utan.
Kijött egy jelentés ami siralmas, hatalmas a hitel és tartozás sőt a rövid lejárat tovább nőtt. Kb100mrd érték van a cégben 500milla db összrészvényszám várható 240mrd-re értékeli a piac jelen pillanatban is évi 24mrd 10Éves PE nyereséget remélve. Reális? :D
a szemetek keresnek mindenen. az apport hitegetéssel beragasztották az embereket. most megralliztatják a konzumat meg a 4iget, utána valszeg jön az opus is de itt lent elveszik mindenkitől akitől csak lehet. főleg ha valaki bukóban dobja.
A 70k-s öntés után azonnal vett 45k 4ig-t! Ennyi! Innen menekül mindenki, mert fejőstehenet kicsinálták! Az a Kva nagy bajom, hogy még mindig nem értem ezt a viselkedését az opusnak! Nekem ez magas
Amugy meg mi a szar kozunk van a Konzi splithez?Az egvilagon semmi.Konzit a spekik toljak napok ota zomeben.Ahhoz meg pofa kell hogy nem eleg,hogy vegignezzuk a rallikat amit opus eladasbol finansziroznak meg cserebe agyon is basszak az arfolyamot.Raadasul kritikus szintre basztak le.473 is volt.Nem en voltam.
Amíg nem kapok választ, addig töretlenül kérdezni fogom. Persze erre nem válaszol, de tudom, hogy olvassa. :) Majdnem duplája a Konzum, annak ahova mostanra várta.1600-3000 De Ő soha nem téved persze..... :)
486 es most van baj nem is keves.20K repult.Ha igy halad en is kibaszom a gecibe es veszek konzit barmilyen arfolyamon.Kezd elegem lenni.En le fogom barmolni a gecibe.Szarok az egeszre mar.Turelmem veges.483 az alja eddig.Van baj.Rohadjanak meg.
Opus Global Nyrt Forecast