opus topicban van..de itt is megtalálod a lényeget :https://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai-elemzes/haromszogek-a-kereskedesben-technikai-elemzes-alapok-.114465-2.html
Hali! Hol talalom azt a hozzaszolast amiben famtomasz irt neked a 3szog es ek mibenleterol, valahol lattam de nem talalom, tudod hol lehet a hozzaszolas?
Csokkeno ek ? Inkabb csokkeno 3szognek neveznem annak meg tudjuk mi a vege ! 600 elesik akkor olyan ellenallas lesz ami fole nehezen tud vissza menni a papir. Azt viszont nem ertem ha milliardos fogalommal tamasztjak 600 on mert ugye lattuk a napokban akkor miert nem tud emelkedni ?!
magaddal beszélgetsz te is? :) Fundás imformációk? ha jól tudom, még nem jott ki az auditált jelentés opira, addig lehet találgatni..de az eddigi alapján, sikerült bevonniuk közel 150 milliárdot egy év alatt egy csőd közeli cégbe.így a növedési potenciált cask exponenciálisan lehet saccolni. TA? a 600 Ft 3-szor megfogta, milliárdos forgalommal, de mondhatnám a csökkenő éket ami talán most fordult, így felfelé mutat
Ne tegyel a velemenyedbe erzelmi toltest. Akkor biztosan "erzelmi ellenervekkel", magyarul sertegetessel reagal, es meg se probalja a tartalmat megerteni. Az agyanak limbic rendszere lep mukodesbe olyankor , nem a szurkeallomanya. Emiatt is, 90% utalja a sajat poziciojat negalo ellenerveket, racionalis es tapasztalati trader-ismertek hianyaban. Es pimaszkodni kezd. Azt a problemat ugysem tudja egyik invesztor sem megkerulni, hogy az ujonnan elokerult fundas informaciok egyre inkabb alatamasztjak a technikai alapu velemenyeket. A ketto kozelitesi mod a kilatasokra egyre jobban egybevag. Ugyanabba az arsavba mutat. Nekik ezzel teves-iranyu pozicioban kell szembenezni; es 90%nak maris vesztesegben. . Most az a helyzet, hogy OPI iker-testvere, a Konzum publiklalt egy fundas gyorsjelentes-elozetest. Es abbol egesz csekely szamolassal kijon egy fundas value-ertek. Raadasul a TA oldalrol nyilvanvalo, hogy a 12 honapja tarto rally utan egy most igen fiatal, 1.5 honapja alakulo korrekcio indult, ami ugyanarra a target arsavra mutat a vegen. Raadasul a limbic melyen erzik is, hogy a korrekcio a bullhoz hasonloan 9-15 honap idotartamu lesz. A Konzum iker-testvere is hasonloan fog teljesiteni. Nem teszem fel sem a szamitast, sem a TA chartot. Felesleges, ugysem hatnak az esz-ervek. Majd egy elgyengult pillanatban lenyeli a bekat. Vagy kikopi. " Lustapista " kivaloan megfogalmazta a dilemmat.
azt mondom amit már lentebb is írtam..a 600 (59x)-et nem engedik elesni, mert nem mindegy hogy 120 milliárdod van vagy 100...hogy ez most hanyadik hullám az alakzatban szinte mindegy, mert ahogy elnézem innen már cask felfelé engedik :)
Opus Global Nyrt Forecast