Megismétlem: én egy általad egy nyilvános fórumra beírt infókat linkeltem be. Ezzel semmit nem sértettem meg. Kikértem előre az ügyvédem tanácsát, bogar101a.
ti már háborúztok? ugyan, milyen jogi következménye lenne egy anonim fórumon bárminek is? hagyd a csudába lépd már át a piszkálódásokat. inkább koncentrálj a papírra talán történni fog a közeli napokban pár dolog.
A moderátor már megtette, most megteszem én is még egyszer, és utóljára: ha nem fejezed be azt, amit velem kapcsolatban művelsz, annak jogi következményei lesznek.
" 2014. szeptember 10. - 12:22
...szükségszerű-e az, hogy ennek a pozinak piaci kötés következményei vannak? Nincsenek. Tris spekijének pedig ez az alapja.
A hati továbbviteléhez még csak prompt részvénykötés se szükséges, simán csak a kifutás előtt csinálnak a kifutó hatin egy átkötést, meg egy ellenirányú (a felek tekintetében ellenirányú) átkötést egy későbbi hatin.
A záráshoz szükséges részvényügylet is. De mivel átkötésből lett a hatis pozi, részvényátkötéssel zárható is. Tehát ahhoz sem kell PIACI ügylet (ami ugye valamilyen irányú elmozdulást okozhatna).
A mások személyazonosságának nyomozgatását be lehet fejezni. Ha nem sikerül a beszélgetést értelmes mederben tartani, akkor töröljük a topikot és az összes érintett felhasználót.
Nem kérünk visszajelzést erre a hozzászólásra, csak kéretik megérteni és betartani.
Törölt felhasználó2015. 02. 06. 08:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
fci, penznyelo! ti túlléptetek egy bizonyos határt, a következményeket is viselnetek kell.
Bogar101a, miért teszel úgy, mintha bárki ennek az ellenkezőjét írra volna?
Augusztusban én pontosan ezért kezdtem ideírni, mert néhányan hülyeségeket írtak a hatis pozik kapcsán. Akkor leírtam, hogy semmi jelentőségük, a zárásukkor se fog történni semmi a részvénnyel, mert mivel átkötésről van szó, a zárása is átkötésekkel történik (tehát nem kell valósan venni/adni a piacon hozzá).
Mar csak 824 konti maradt. Úgy látszik ebben is igazam lett, mint az eredmény prognosztizálásban is. De nem számít, a lényeg az, hogy beültető vagyok.. Volna kinek egy kis agyat beültetni, de akkor nem lenne ilyen színes a fórum.
gyere hun miningba
a bteles trükköt bedobta a cég, 228m azaz 228mrd EUR-t hitelez neki ismeretlen visszavonhatatlan LOI-jal
febr 16-ra lezajlik a finanszírozás)))))))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.