De lehet, hogy 4-500.000 áll közelebb a valósághoz, ehhez ugyanis elég napi 10-12e, 40 kereskedési nap alatt máris megvan a 4-500e. Forgalmasabb napon többet is szórtak ennél. 4-500e db-nál inkább 150 millió a nyerő. Ja és ehhez mindösszesen 10 milliót (!!) kellett befektetniük.
Ugyan. 900-tól ideáig 2 hónap alatt kidobhattak kb. 2-300.000-t összesen. 24-ért vették és átlag kb. 350-400-on dobták. Ez nagyságrendileg 50-100 millió nyerő. Kár röhögnöd rajtuk. Ők röhögnek marslakon, yodán, stb. stb. A pénzük már náluk van.
Törölt felhasználó2011. 05. 16. 11:59
Két hónap alatt 200 ft-ig 40 ezer darabot sikerült "leönteni". Óriási leöntés. :)
Ezzel az "öntési" tempóval még nulszaldóval sem jönnének ki a nyomdászok.
Egyelőre úgy tűnik, hogy az eladó nem hagyta abba a szórást.
Törölt felhasználó2011. 05. 16. 11:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pepe, pont, hogy nem magamból indultam ki, hanem az itt sokak részéről tapasztalt gyakorlatból. Örülök, ha te kivétel vagy.
Erre (lásd előzmény) viszont várnám a választ.
Be is másolom:
"3. "meglátjuk kinek volt igaza"
Mert mit is állítasz te? Én azt állítom, hogy hosszútávra felejtős a papír és azt, hogy rövid távú spekijátékot lehet vele játszani és hogy innen szerintem is pattanhat. Ezzel szemben mit is állítasz te? Fogalmazd meg kérlek. Mert eddig konkrét állítást nem nagyon tettél. Véleményed nagyjából olyan volt, mint a tájékozottságod. Ja és ha kérhetek, írj "ész érveket" is. Köszi. Várom az állítást és az indokokat. "
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok