Amit eladtak azt meg is vette valaki!Szerintem nem csak a balekokra szórják rá akik spekire gyűjtik a papírt!Vagy igen?Olyan nem is áll vételen aki tud valamit?Messze még a közgyüli,majd az előtte lévő utolsó kereskedési nap záróárát nézzük meg,és abból esetleg lehet valamit leszűrni!Ne temessük addig el!Még addig lemehet,meg fel is mehet!3x is!Egy ideje nem piszkálják,az viszont nem jó jel!De nem észt akarok osztani,csak agyalok én is,hogy mi fog kisülni belőle!
És még csak annyi, hogy a 25 ft on lévő mozgást is észre kellett volna venni, mert az a tömés tankönyvi példája volt, amit ott műveltek. De sajnos nem láttam senkitől, hogy észrevette volna.
Miért nem lehet beismerni hogy eladtad? 27nél még közben szokásos módon felbeszélted miközben két kézzel szórtad kifelé. Ez a gusztustalan, nem az. Hogy elad valaki hanem hogy közben meg ellenkezőleg dumál és másokat minősítget
Ja értem, szóval ilyenkor sem vagyok szimpatikus!.😁 Akkor tudjátok mit leírom, mert nem.egyszer tettem be az emelkedő csatornát, aminek a felső száráig ment 27 ft on. Onnan le tart az útja az alsó száráig! Az emelkedő csatornát nem egyszer töltöttem fel ode, hogy lássátok, de sokan úgylátszik csak néznek és nem látnak. Neharagudjatok többet nem.tudok segíteni.
NUTEX mindenkinek