Majd nézd csak át azon a héten a csütörtöki, pénteki kereskedést. Nem egyben vettem, hülye nem vagyok, 17,95-ön is vettem 10 ezret, így jött össze, sőt 17,7-es is volt benne 7697 db. Nagyon lapos napok voltak. A Nutexre szinte senki nem figyelt. Előtte pár nappal linkeltem be a grafikont, ahol a fordulós jeleket bekarikáztam. Egyáltalán nem dicsekvésből tettem be. Csak jeleztem, hogy a klónocska milyen megtévesztően működött e nemes helyen.
Ne haragudj ez jópofa hősenek, de direkt figyeltem akkor a kereskedést. Be is lett téve 18-ra pakk amikor írtad es nem kelt el... minek kell hülyíteni a fórumot. Arra ott van maga a cégvezetés.
Mondok jobbat https://bet.hu/site/newkib/hu/2024.12./Kozgyulesi_eloterjesztesek_129166782 Miért van az, hogy a 9. Napirendi pontban az egész 2.4.1 törlésre kerül, és nincs javaslat helyette semmiféle szavazati korlátra. Igazgatóság ezt javasolta. Erre egy részvényes beadja ugyanezt, teljesen eltörölni szintén, vagy pedig 33% korlát. Ennek mi értelme van? 3 napirendi pont ugyanarról a témáról, ebből 2 azonos.
Már mástól is kérdeztem: Ha legalább 7-8x4% lenne baráti kezekben, amivel szükség esetén labdába lehetne rúgni, akkor miért hagyták, hogy az az 5+Mrd Ft. ami a cégben van, az elmúlt 2-3 évben, 15%-os kamatkörnyezetben csak pár százalékot fialjon. Csak nem dilettánsok ennyire. Az is igaz, hogy valami miatt 33%-ra akarják emelni az egy részvényes által gyakorolható szavazati jogot. (25. határozati javaslati pont.) Ez biztos nem kisbefektetői javaslat, és valami komoly oka van. Ha kisbefektetői javaslat lenne, akkor inkább vissza vinnék az eredeti 10%-ra.
Ja, nekem is remegett a kezem 27-nél mert ott már gyönyörű hozam lett volna. Agyaltam is, felét el kellene adni ,de megvárom már ennek a végét, és ha tényleg 60,-80 ft körül lesz akkor már megvagyok egy életre 😉 Leszarom az osztalékot, ha tényleg az lesz amit hallottam, akkor nem lesz 100 alatt. Itt már új tulajok fogják meghatározni a jövőt!!! Ebben biztos vagyok 😉😉
Huber Pista le ne betegedjen dec.29-re! Ezt a csúnya felső-légúti betegséget coviddal megspékelve , hányás hasmenéssel fűszerezve.... össze ne szedje valahol! :))))))) Akkor pedig új kgy időpont lesz kiírva!
NUTEX mindenkinek