Hajrá osztalék 😄😄 Dec végén megtudjuk, hogy NEM fognak osztalékfizetést javasolni. Nem 35-45 az árfolyam, tehát a piac nem hiszi el az osztalék sztorit másodjára Ne bízz benne Jobb lenne, ha srv lenne és részvény cserével fizetnének egy komoly akvizíciót. Osztalék után maradna 1.5-2 a cégben, ami nem növekedési pálya lenne. Hajrá akvizíció és ne legyen osztalék.
Várható volt, hogy így hét vége felé lecseng a story és a forgalom is. Én évekig ültem benne, de a héten kiszálltam inkább. Lehet, hogy rosszkor, mert most jön majd a nagy Up, kiderül hamarosan. Aki tartja annak sok sikert és nyerőt kívánok!
Ezek csak egyszerű megfigyelések és szerény vélemények, amivel nem kell egyetérteni 😉 Az árfolyam növekedésben vagyunk érdekeltek, így örülnénk ha még emelkedne, de ha már csak itt megállunk, akkor az is nagyon szép lesz és szépen zárjuk a hetet (ami csillagos 5 volt). 🐃 🐮 🐂 + + +
egy azért érdekes nem 10-20db vételek vannak lefelé.mint állatalában mindig hanewm 60-150 ezer darabok.magyarul készül valami az biztos-nem ugy mint eddig 100 éve
hát mivel tegnap is volt hir akár az is lehet-mert nem az van mint eddig -hogy állt a nutex és nem történt semmi-most van a kulisszák mögött-valami és nagyon halgatnak
NUTEX mindenkinek