nem kizárt hogy ez lesz.de ezek lehet utálják is egymást.mert ha egyetértenének már rég sinen lenne minden.szerintem ha huber elmegy akkor .már lesznek történések.
Ez egy használható gondolat. Ugye 19ért nem akkora mámor eladni amikor 25 forintot akart a legutóbb. De ha most megszavaz 6 forint osztalékelőleget maganak a 19 forintos eladási ár mellé akkor máris ott van a 25 forintnál. Es ugye ki lát bele hogy ezek ketten miről beszelgetnek a kocsiban míg leautóznak a távoli közgyűlesek helyszíneire.
Az első kgy határozatképtelen lesz és aztán minden megszavazva!? Ne adja senki el és ne zavarjon senkit se, ha esik. Egyenes kommunikációt követelő kisreszvenyesek 😄
Így van, brutálisan, bürokratikusan túl vannak bonyolítva a részvételi feltételek!! Mintha ezeknek csak nyűg lennénk a nyakukon!! Mikor Erdőbényén voltak gyűlések ,pár perc autó út nekem, de le..arom a pofájukat!! Személy szerint nagyon inkorrekt ,ellenszenves társaság. A bejutással való procedúrát pedig hihetetlen megalázónak és nevetségesnek tartom!! Szóval gyűljenek csak maguknak, úgysem rólunk szól az egész ,mint eddig sohasem!!
Egyébként ilyenkor mikor kell a kgy pontokról új közleményt adniuk? Mi az utolsó nap, amikor vehetnek részvényt amivel tudnak szavazni? Te vársz új tulajdonosi bejelentéseket vagy nem volt nagy forgalom mostanában? Nem néztem és a jogtudományban nem vagyok ott
Mi van ha azt akarja Hubi, hogy kapjon osztalékot és utána vegyék meg tőle 19 forintért? Ez hülyeség? Annyira nem vágom a nutexet, csak próbálok egy kapzsi fejével gondolkodni XD
A szavazat elsőbbségi 35000 db az tízszeres szavazattal sem elég ott semmire. Vagy lent tartják az árat, vagy a kgy előtt bevásárlás lesz akár küszöb átlépéssel. Hub jan-feb tőkét emel, ha lent van az ár. Elképzelhető azonban gusztustalan forgatókönyv is, amivel 10 alá nyomják az árat, de akkor sem csökkenne sokkal a 180 napos. Akár Hub, akár Holb akár más is adhatja veszteséggel is 18...10..9..-ig. Remélem nem ez lesz. Jobb lenne ha Grabo deal lenne más feltételekkel, ugyanis nem azt írta a közlemény, hogy végleg lezárult a deal, hanem azt, hogy Hub azokkal a feltételekkel nem fogadta el. Ha pl újra 20+ darabos tőkeemelés lenne esetleg osztalék vagy árfolyam rally, akkor Huber távozna és a vezetőség tagjai opciókkal szintén nyernének. Ha nincs akvizíció vagy befektető, akkor az álmok szertefoszlanak, ha Grabo vagy más cég jönne, akkor lehet jó. Vitán a kulcs. És kiket ismer... Pár céget és befektetőt valószínűleg,csak olvasd el a cv-jet De hosszabb ideig tart a szülés mint a szilveszteri buli az biztos. Mindenki beragadt és sokaktol el kell szedniuk. Transzparencia nem sok van, változás lenne ebben? Budapest kgy, új célpont, tervek? Valaki menjen el aki közel lakik, nem kell ott aludni. Fizessünk benzint, kaját
Át kell, hogy értékeljem az eddigi hozzászólásaid miatt rólad kialakított véleményemet. (most adom a pluszt) Jól látod mi megy itt, csak néha kisebb vehemenciával kellene a fájdalmakat előadni, különben nem vesznek komolyan. Kis kiegészítés: Hub-nak (szavaiddal élve) nincs részvényopciója. Hacsak nem veszik be valamelyik bizottságba. Akvi, vagy vezetés. Itt bármi előfordulhat. A mostani rendkívüli közgyűlésen azt tesznek amit csak akarnak. Csak az tud részt venni szavazati joggal rajta akit Csereklei Gábor akar, megtűr. (nézelődni lehet, szavazni nem) Ezt alapozom a következőkre: - Egy héten belül nyilatkozni kell, hogy nem rendelkezünk a részvények több, mint 2 százalékával. A kisrészvényes észre sem veszi ezt a kitételt, ha igen akkor pedig akár egy és szó kimaradása esetén is jogászkodva elkaszálják a bejelentést. Velünk már egyszer megtették. Vagy akár át sem veszik a bejelentést. (erre a lehetőségre később kitérek) - Olyan közgyűlési időpontot és helyszínt választottak, hogy 100-ból 99 részvényes biztosan ne jelenjen meg. December utolsó napjai, mindenki már régen eltervezte a szilveszteri programját. Ők is, mivel nagy valószínűséggel már lefoglalták maguknak a buli helyszínét. Oda. (Szilveszteri 3 nap 450 000 Ft.) - A tulajdonosi igazolásokat és minden egyéb dokumentumot 3 nappal a közgyűlés előtt be kell papír alapon mutatni. A tulajdonosi igazolás nem lehet 5 napnál régebbi. Tehát 2 nap maradt arra, hogy valaki tértivevényes ajánlott levélben megküldje igazolásait a kapcsolattartónak. Mindez karácsony előtti napokon. Egy éve még sikerült kettőnknek megtennünk, de most már belecsempésztek a közgyűlési meghívóba egy újabb fejezetet, ami kifejezetten a levélküldeményekről szól. Minden felelősség és bizonyítás a részvényesé, ha valamiért, mondjuk nem veszik át a küldeményeket. - Tehát szavazhat majd Huber, aki a közlemény alapján már szintén nem tud szabályos előterjesztést beadni, de nála azért a megfeleltetést majd megoldják. Talán Holba, aki feltehetően egyebek mellett osztalékjavaslattal állt elő, amit nem részleteztek. Ő se tudna megfelelni, de nála is megoldják, ha másért nem azért, hogy bizonyítsák, lám-lám volt itt még részvényes. 26 M részvény 7 ellenében nem számít. - Ha valamilyen csoda folytán valaki mégis megfelelne és szavazhatna, még ott van a lehetőség, hogy Csereklei Úr vagy megbízója úgy dönt 29-re nem visz szavazatelsőbbségi részvényt, így csak másnap 30-án tartják meg a megismételt közgyűlést. Hajrá wellness, az a pofátlan aki meg oda dugja a képét szívja a ... Mindezek mellett a a közgyűlésen szinte minden az Nyrt-t érintő alapvető kérdésben egyedül szavazhat majd egy olyan részvényes aki még egy napig birtokolja részvényeit. Bármit tehet. Akár még plusz 25 ft-ot is javasolhat a biztos 19-e mellé. Hogy ez szabályos és törvényes-e majd kiderül. A kapcsolattartó eddig háromszor nem válaszolt a hivatalos elektronikus formában történő megkeresésre, úgy néz ki más fórumot kell keresni. Hajrá NUTEX részvényesek !
Ott van velük Vitán. Ha már van ötletük, azt sem fogják a 2 szép szemű kisbefektetők felé közölni, csak ha konkrétan aláírás lesz valamilyen celtarsasaggal. Colop estet akar, ezért néz nordot nutit Enefit bármit. Lutri. Lehet, hogy soha többé nem lesz kispapír futam a tőzsdén. Közben aki vett AI sztorit, xcoinokat, az szarrá kereste magát. Eljárt az idő a kispapírok felett vagy felettünk Colop. Bármilyen AI startup guru kripto jobb nálunk Mi csak beragadt kispapíros hívek vagyunk Ez az igazság
Itt egy váratlan Grabo deal 2.0 vagy váratlan osztalék vagy váratlan akvizíció lenne jó csakis. Szavazni tudnak ezek bármit és az ellenkezőjét is. Ami érdekes,hogy nincs már G sorozatú szavazatelsobbsegi, az F darabszáma pedig jelentéktelen. Ha Hub több lépésben lesz kifizetve, az már érdekes. KVT inv nincs, szavazatelsobbsegi nincs, saját részvényt már vettek 20m, és max az alaptőke 25%áig vehetnek ami legyen például 148/4=37 M db, tehát 37-20=17m De ha pl felvásárlás vagy fordított akvizíció jönne később, akkor már a szavazatok száma árulkodó lehet. Nincs elsőbbségi rv! Hub 25 osztalékkal nem volt boldog, 19-es eladással sem lehet az, kivéve ha tőkét emelne olcsón és utána lenne rally ,ahol kiszállna. Ha a maradék srv megtörténne, az talán 25-30....DE!!! Hub ha jól emlékszem nem rendelkezik részvény opciókkal csak az akv bizottság. Ergo újra vesz vagy tőkét emel, vagy a javadalmazást fogják módosítani. Azután lehet számolni, ha pontosan tudod,mi valósul meg a kgy-n és mit halasztanak el és mi a pontos napirendi pontok részletes szövege. De ők okosabbak jogból és matekból. Kérdés, hogy akarnak -e akvizíciót vagy elég nekik 10-15 évig évi pár száz millió és továbbra is 7-14-22 között fognak játszani és sztorizgatni. Sajnos mesére is van vevő és az a szomorú, hogy más cég alkotott, teremtett, itt pedig tev... nincs, terv van csak. Hát Colop, ezt ki rakja össze? Okos hozzászólás kellene,de itt senki sem informált sajnos. Dr EMu okos, pár ember szintén, aki teheti menjen wellnessre. Valamit alkossanak, mert ez így kissé rétesteszta nyújtás Hajrá humet
3 - A Közgyűlés felkéri a Társaság Igazgatótanácsát, hogy amennyiben annak feltételei fennállnak, 2024. december 31. napjáig vásároljon legalább 20.000.000 darab a Társaság által kibocsátott törzsrészvényt (saját részvényt) és azokat a Javadalmazási Politika végrehajtása érdekében adja át a Társaság által alapított MRP Szervezet részére. (Összes leadott szavazat: 124.198.182, Igen: 100,0%, Nem: 0,0%, Tartózkodás: 0,0%)
meg kell várni részletes közzétételt-viszont én apránként veszem addig.ozt vagy bejön vagy nem.de ha lesz valami már késő.mert addigra nem venni kell hanem adni
én nem tudom de vártam ciget-dunát és appot és semmi kicsitfeljebb ment ozt jonapot.sajna nincsenek jo kis ralik az idén.talán otp-opus-volt a 2 csak-opus 100 rol ment otp talán 14k rol.és atöbbi max 20% ozt ennyi.jo lenne egy estmédia féle rali-ami ugye 1ft rol indult 186 ig?
ne tudom nem vagyok tudora az ilyeneknek.csak azt nem értem miért van 18ft körül ha nincs semmi jo ideje.amugy mindig visszamegy kicsit17-g aztán visszahuzzák 19 ig biztos spekák mozgatják.
A napirendi pontok részletes közzététele után már látszik mi lehet. DE itt gyakran szavazzák le a terveket és a részvényesi kezdeményezéseket. Ha kivételesen lenne vagy szavazás célból bevásárlás előtte, ami szinte kizárt, akkor érthető lenne az optimista várakozás. Azonban ha akarnak saját részvényt venni vagy esetleg Huber újra venni akarna, akkor érdeke lenne lenyomni vagy lent tartani az árat. Ha pedig tőkét emelne 6 forintos áron vagy a 180 napos átlagár 3/4-én, akkor a 19-es ár körül venné vissza ha lenne osztalék, de inkább alatta. Ami pedig az OTP pakkot illeti, a darabszám az OTP részvénykönyből kiderül, illetve valószínűleg aki veszi a fáradságot a cég mérlegében és a gyorsjelentésben is szerepelhet. A kérdés,hogy adtak el belőle vagy sem. Reméljük nem lesz tőzsdekrach december 31 előtt.
NUTEX mindenkinek