2009. december 15-ig akarja bevezetni a 202.680 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvényét a Nordtelekom Nyrt. a BÉT részvényszekciójának B kategóriájába.
A távközlési szektort jelenleg az A kategóriás Magyar Telekom és a B kategóriás TVNetwork alkotja a magyar börzén. A Nordtelekom főtevékenysége a távközlésen belül az internet- és távbeszélő szolgáltatás. A társaság 2009-ben megkezdte az internet alapú televízió szolgáltatását, és 2010-ben szeretné megkezdeni a mobil internet csomagok értékesítését.
A Nordtelekom előkészítette több konkurens cég felvásárlását. Amint azt Gácsi Mihály, a Nordtelekom igazgatóságának elnöke korábban elmondta: az átláthatóbb működés és a későbbi tőkebevonás miatt megy a társaság a tőzsdére. Az elnök azt is elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak magyarországi akvizícióról, mert így szeretnék növelni az ügyfelek számát. Jelenleg 7-8 ezer internetes ügyféllel rendelkezik a Nordtelekom.
A kibocsátási tájékoztatóból az is kiderül, hogy a tőkeemelésben résztvevő befektetőket már kiválasztották, igaz, nem közölték. A tőkeemelést adó-, pénzügyi- és marketing megfontolásból a tőzsdei bevezetés utánra halasztotta a cég. A 202,68 millió forint jegyzett tőkéjű Nordtelekom részvényeinek 60 százaléka a budapesti BELTÁV Belvárosi Internet-szolgáltató és Távközlési Kft. tulajdona. A részvények 20 százalékát a Cipruson bejegyzett Scandinavian EQT Invest Limited birtokolja, 10 százalék pedig a dunaújvárosi Dr. Nagy Ügyvédi Irodánál van.
A Nordtelekom saját tőkéje 2009. szeptember 30-án 242,2 millió forint volt. Az év első kilenc hónapjában a bevételek elérték a 280 millió forintot, szemben a tavalyi egész évi 307 millió forinttal. A mérleg szerinti nyereség az év első háromnegyedévében közel 14 millió forint volt, míg 2008 egészében 2,7 millió forint nettó nyereséget könyvelt el a társaság.
hát ezt farba túrták nap végére is egy kicsit... lehet hogy készül valami, ami hasonlít a füles csészére csak inkább népművészeti agyagedén (köcsög) :D
nem biztos hogy beragadtak... ha lemegy az opimusz és konzum sztárolás akkor kell más a nagyobb pénzű kisbüfiknek amivel játszanak... ezt is előveszik szerintem... csak most ebben ennyi volt. lehet hogy csak mára, lehet hogy pár hétre. nem tudni meddig... de az is lehet hogy nem, és durván zár. nem tudni. de én most inkább nem kockáztattam.
én még hetekkel korábban vettem, én azt nyaltam be hogy csak kicsit korrigál. de azt nem hogy hathor megtartotta, szerintem Ő szórta 8 felett, csak gondoltam szembefordul a piac a tervével és nem fog ennyire lekorrigálni. nekem is úgy kellett volna hogy 8 felett dobom. csak ilyenkor kétesélyes: vagy tényleg minimálisat korigál és megy fel (ez az ijesztés), vagy elkezd jelentősebbek korrigálni mert ennyi volt. eltalálni elég nehéz.... nekem ez már jelentős korrigálás, így 5,2es vételemet én dobtam...azt be ne nyalja senki hogy végignézi a jó kis hullámot Hathor és Ő tartja és nem kereskedi le, mondván hogy ráér és kivárja míg feljebb megy :Dha megindulna fel, nekem úgy is jó ha csak fentebb szállok vissza :) az az én "problémám" :P kevésbé bánkódok egy fentebbi beszállás miatt mint egy zakózás vagy egy kihagyott emelkedés miatt.szóval most már mehet fel :D (ilyenkor szokott, amikor bedobtam :D )
azt nem nagyon értint, mert SZOLGÁLTATÁS is van mögötte
itt meg nincs! de van 1000 konkurencia londonban és igen olcsók
ebből a dologból nem lesz sanja nagy pénz
adni kellett volna reggel 9 körül és most visszavenni... ez van ha sok a meló a munkahelyen és mire idenézek másfél forinttal lejjebb van. most mehet a hezita hogy beadjam-e (még mindig nyerőben) vagy ne.
Gondolom a lecsoját nem érinti a free telefon, meg a másik három szolgáltató harca, digi piacra lépése és a flotta telefon hálózat :))
Annyira egyszerűek.. :)
Ja.. nem rólad van szó.. Te is venni akarsz..
Az őrült eladókra mondom, aki egy kitörést ad vissza :)
Ez a részvényezés egy sétagalop a határidős piachoz képest, itt tök jól elvagyok közben, amíg megvárom tombolja ki magát az eladó :))
Nordtelekom
MTI, 2009. december 11. 15:15
2009. december 15-ig akarja bevezetni a 202.680 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvényét a Nordtelekom Nyrt. a BÉT részvényszekciójának B kategóriájába.
A távközlési szektort jelenleg az A kategóriás Magyar Telekom és a B kategóriás TVNetwork alkotja a magyar börzén. A Nordtelekom főtevékenysége a távközlésen belül az internet- és távbeszélő szolgáltatás. A társaság 2009-ben megkezdte az internet alapú televízió szolgáltatását, és 2010-ben szeretné megkezdeni a mobil internet csomagok értékesítését.
A Nordtelekom előkészítette több konkurens cég felvásárlását. Amint azt Gácsi Mihály, a Nordtelekom igazgatóságának elnöke korábban elmondta: az átláthatóbb működés és a későbbi tőkebevonás miatt megy a társaság a tőzsdére. Az elnök azt is elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak magyarországi akvizícióról, mert így szeretnék növelni az ügyfelek számát. Jelenleg 7-8 ezer internetes ügyféllel rendelkezik a Nordtelekom.
A kibocsátási tájékoztatóból az is kiderül, hogy a tőkeemelésben résztvevő befektetőket már kiválasztották, igaz, nem közölték. A tőkeemelést adó-, pénzügyi- és marketing megfontolásból a tőzsdei bevezetés utánra halasztotta a cég. A 202,68 millió forint jegyzett tőkéjű Nordtelekom részvényeinek 60 százaléka a budapesti BELTÁV Belvárosi Internet-szolgáltató és Távközlési Kft. tulajdona. A részvények 20 százalékát a Cipruson bejegyzett Scandinavian EQT Invest Limited birtokolja, 10 százalék pedig a dunaújvárosi Dr. Nagy Ügyvédi Irodánál van.
A Nordtelekom saját tőkéje 2009. szeptember 30-án 242,2 millió forint volt. Az év első kilenc hónapjában a bevételek elérték a 280 millió forintot, szemben a tavalyi egész évi 307 millió forinttal. A mérleg szerinti nyereség az év első háromnegyedévében közel 14 millió forint volt, míg 2008 egészében 2,7 millió forint nettó nyereséget könyvelt el a társaság.