Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
érdekes azért a bennfentesek nem nagyon adták .50-57 Huf között kereskedtek vele . A mai nappal a 2017 .-évi jelentest letudva. Azért az 55 Huf-on történt tőkeemelés miatt én nem várnék nagyon nagy beszakadást , max 42-45 közé amit pánikeladások fognak generálni . Azért sokan vannak már benne 50 és feletti szinteken !
3 milliárdra értékeli a tőzsde a céget. Ahol van 30 millió ft éves bevétel. Hát szerintem ez rövidesen összeomlik, ha nem történik semmi záros időn belül. Jelen pillanatban 10 ftnál többet jóindulattal sem ér.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!