Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
kormanyzati szinten eddig en ket infora emlekszem az uj tavkozlesi cegrol 1/ 150 milliardbol hoznak letre (ez gondolom tokkal-vonoval minden) 2/ Lazar 50 milliardot emlitett, ennyit szan a kormany a ceg felallitasara
Javítsatok ki, ha tévedek, de ha kiszervezik a céget tőzsdén kívülre és az “üres” cégbe jöhet az új tulaj, akkor még hasonló helyzet is lehet, mint az Est-nél. Csak egy jó új tulaj kell. Hír kellene a mozgáshoz. Bár az is tény, hogy a választások óta nem ment 49 alá, ha jól emlékszem! Vajon ez jelent e valamit? Lehet nem akarják egyszerre indítani az Est-tel? Vagy a háttérben már mocorog valami csak nem tudjuk? Na ezzel nem vagyunk előrébb, csak hangosan gondolkodtam...🙂
Szívesen. Én most a másik nagy érdekeltségemben, Estben égek làzban. Történhetne màr itt is valami. A topicot természetesen szemmel tartom, nem fognak trollok itt sokàig maradni, mert innen gyorsan repülnek. 55 Ft-ot àtvinnénk, megint tüzijáték lenne.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!