Megszűnik a Norbi Update, Schoberték a csőd szélére kerültek? Nincs többé Norbi Update. Nem létezik többé olyan, hogy Norbi Update. A Blikk megtudta, hogy Schobert Norbi cégének neve június 21-én megszűnik létezni, és mostantól Free Group Kereskedelmi Zrt. néven működik tovább. Feltéve, ha tovább tud még működni, ugyanis nagyon úgy fest, hogy a cég a csőd szélén járja a haláltáncát. https://promotions.hu/orszagos/szines/2023/06/21/schobert-norbi-update-megszunik-nev-csod-tartozas-rubint-reka
Cégről tudni valamit? Csőd vagy visszahozzák a tőzsdére? A nutellához (nutex) pont passzolna, mindenben is 😀😃🙂 ... kaja(kiegészítő) emberi fogyasztásra, t zsé kategória, kis higítással stb. 😀
Befektetnének egy futócipőbe, lehet hogy nem is kéne kevesebbet enni mégis lefogynának. Az emberi lustaságból tök jól meg lehet élni.
Törölt felhasználó2023. 05. 07. 18:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mindig csodáltam azokat, akik a fogyás érdekében nem kevesebbet ettek és kicsit többet mozogtak, hanem inkább többet fizettek - illetve vélhetőleg fizetnek - azért, hogy hátha lefogynak attól az ételtől. Magyarul: nem elég mondjuk a napi fél kiló kenyér helyett mondjuk 30dkg-ra csökkenteni a mennyiségét meg mondjuk a tábla csoki helyett a felét enni - és még maradna is a pénztárcában - nem, vásárolunk több pénzért lényegében illetve vélhetőleg ugyan akkora - vagy esetleg még kevesebb - mennyiségű ételt. De legalább elmondhatják, hogy: Update vagyok, trendi vagyok....
bocs amiket ideraktam ,ez nem megtévesztés norbittol? dehogynem és zabálták a kajáját? zabálták .akkor miröl beszélünk elébb kelett volna felébredni,na patopál országa jo reggelt,nemcsak norbit veri át a magyarokat hanem mindenki mindenkit.imhol az emberiség,hazug hamis lusta buta,közönyös gyülölködö irigy tolvaj és még 100
Törölt felhasználó2023. 05. 07. 16:46
Schobert Norbert cége elismerte, hogy megtévesztette a fogyasztókat. Ezek után nagy ívben elkerülöm a botot Đ
ŰRHAJÓS DIÉTA @ Kezd el mostantól a PONT alapú ŰRHAJÓS DIÉTÁT! @ A pontok kiszámításánál az élelmiszerek szénhidrát-, zsír-, rost- és fehérjetartalmát, glikémiás indexét, valamint az általános fogyasztási szokásokat és mennyiségeket vettük figyelembe. Az ételekhez tartozó pontok az ételek mellett szerepelnek, a nyomtatott és az online étlapon egyaránt megtalálhatók, sőt a dobozok címkéin is feltüntetésre kerülnek.
Nem szabad 24 óra alatt 40 pontnál kevesebbet enni, mert ez a ketogén diéta.
A mozgástáblázatban lévő mínusz pontok levonhatók a bevitt pontokból!
Ne feledd! A legfontosabb a változatos, vegyes táplálkozás és rendszeres mozgás. A pontok a mértéktartásban és a fogyást segítő jó összetétel választásban segítenek!
Ha bármilyen betegséged van, várandós vagy, szoptatsz, kérd ki háziorvosod véleményét!
Napi 40 pont - fogyás fénysebességgel.
Napi 60 pont - kiegyensúlyozott fogyás.
Napi 80 pont - inzulinrezisztencia, kezelt cukorbetegek napi pontszáma.
Az itt feltüntetett értékek testi, fiziológiai adottságoktól függően változhatnak. A pontrendszer kezdő terméklistáját a vásárlói igények alapján állítottuk össze és a későbbiekben bővítjük. Ne feledd, mindenki egy kicsit más, így ugyanaz a hatás még azonos pontszám esetén is eltérő idő alatt jelentkezhet. https://www.update1.hu/urhajos-dieta
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)