mindig lesz valami hír ami fentebb énekli. Látod a múlthéten milyen lagymatag forgalom volt. pár tízmilliós napok. Senki nem vette . Volt hogy órákig alig volt mozgás. Most meg tegnap óta megint tépik 100 milliós forgalommal
a nagy pakkom 500 körül ragadt be 38k val. Amúgy konzumos voltam. Aztán 18k-t vettem az utóbbi két évben folyamatosan. volt hogy 100 darabot volt hogy 500-at volt hogy 1000-et. többet én sem szántam rá. Így most 400 a nulla kiszállóm. De nem fogok ott kiszállni. Ezt most mondom. Ahogy magamat ismerem. ÉS még sokan nem fognak kiszállni ott. Ha netalántán felmegy 810-ig akkor te sem fogsz. Hidd el
Nekem nem sikerült venni! Mindig megijedt tőlem! :-) Amikor korrekciózott 150-en 2X álltam bent,majd lejjebb jött kicsit,de 146-nál sem kaptam meg. Ha elakadna a rakéta, majd beijesztem még esetleg! :-DD
Ezt ugye nem mondod komolyan? Én az évek alatt vettem folyamatosan 300 alatt és 200 alatt. Így a nulla kiszállómat 100 forinttal lentebb toltam. Én hígítottam júniusban is. Végig vásároltam 110-től 180 ig. Ha nem hittem volna az emelkedésben akkor nem vettem volna a különböző szinteken hanem várom a csodát hogy kiolvadjon az egyetlen darab magasabb áron vásárolt pakkom. Bánom hogy csak pár ezret vettem 110-130 körül is. Ha vettem volna 10k-t akkor még lentebb megy a nulla kiszállóm. Ha nem hiszel az emelkedésben akkor csak táltott szájjal nézed ezt is hogy egy hónap alatt emelkedett 100 forintot. Úgyhogy a hígítással nincs baj.
A higítás egy baromság, ne haragudj. Annyi történik hogy még betolsz lóvét és ha szerencsés vagy a nyeröje miatt nem látod a még mindig meglevö mínuszod, rossz esetben meg csak növeled a mínuszt.
NEW OPUS GLOBAL