Ezek itt, ezen a szinten nem fogják a papírt megállítani! 300-350 Ft /rv. benne lehet , így " első körben " . Szvsz!
Törölt felhasználó2023. 08. 07. 21:20
Duplázni szerettem volna a csomagom, de megint megviccelt ez a részvény! Augusztus végéig oldalazásra számítottam így minden nap akartam venni egy pár ezres csomagot, most csak egy ülő helyem van a vonaton, de lehetett volna 2 is!
Emlékszem.... 2017 ben ... -20% ált aznap és 155 ft-on volt egy 1,5 milló darabos eladói dugó... Aznap pont gép elött voltam és figyeltem.. Mindenki temette már arra a napra amikor elkezdték csipegetni... ... Pár perc alatt felpörögtek a vételek ... Még beletudtam csípni én is.. - 15 % körül kiszálltam örülve a 10 perc alatt keresett nyerőmnek gondolván ennyi volt mára.. Aztán valahol +15% zárta a napot de lehet ki is akasztották felső limiten.. Akkor már több mint tíz éve tőzsdéztem de ilyet azelött sose láttam... Rá pár hétre 800 forintnál tetőzött... A többi meg már történelem : )
Akik be vannak szorulva élveznék meg akiknek van. Viszont sok a papir ahhoz nekem anno azt tanították, ha sok a papír és a közkéz ott ilyen nem lehetséges, bár szar tanuló vagyok hisz meloznom kell 🤨
Halihó, Először is köszi az eddigi előrejelzéseket. 2024 első-második negyedévben milyen árfolyamra számítasz? Vagy az most még túl messze van ahhoz, hogy nyilatkozni lehessen róla?
Mindkét politikai oldal hírportáljain jelennek meg akkora baromságok hogy eszméletlen. Tudatlan hozzá nem értő pöcs újságírókból jól állunk. Kár beléjük a levegő is.
NEW OPUS GLOBAL