Hetek óta minden nagyobb kötés eladás, borítás. Egy épkézláb pakkot ki nem vettek emberemlékezet óta. Ha a világon senki nem veszi nyilván nem fog emelkedni.
Amikor vásároltam. Bankos és más részvényesektől. Konzum szintű rally felét várják benne. Ami ugye 440 ről ment 3300 ig szinte megállás nélkül. Azt mondták 2021-22 ben ez lesz a Jolly Joker papír a BET-en.
Én szinte nem vagyok Magyarországon egyáltalán. Amikor vettem 420 on biztosan 1600-1800 ra várták. A választások előtt 1 hónappal ami jövő tavasz. 10 hónap. Most 1800-2200 at hallani. De nem autentikus info persze.
Külföldön vagyok szinte folyamatosan de hallottam a Forumról. Ajánlották. NAgyon jókat hallottam az Opusról. Biztosan lesz 1800-2200 között is nemsokára de az indulási zónát kellene jól belőni. Mennyire biztos ez a 80-90 FT ig leszúrás? Nekem is sok részvényem van 400 Felett. Jól ki lehetne átlagolni.
Ebben lehet valami. Egyre többet hallani, hogy benézhet 100 FT alá is és 600-700 FT között kötelező vételi ajánlatot tesznek. Adjuk el és vegyük vissza 80-90 FT on?
NEW OPUS GLOBAL