Túl naiv voltam. Nem gondoltam volna hogy ilyen nyíltan meg merik ezt csinálni. Kurva nagyot tévedtem. Körülöttem mindenki óva intett tőlük. Igazuk lett.
Hú az nagyon sok! Sajnálom..... de az tényleg, hogy ebben a papírban szerintem legalább 80%-a a közkéz ék biztos, hogy Fideszes szavazó. Tényleg a sajátjaikat rabolják ki. Hihetetlen!
Hú az nagyon sok! Sajnálom..... de az tényleg, hogy ebben a papírban szerintem legalább 80%-a a közkéz ék biztos, hogy Fideszes szavazó. Tényleg a sajátjaikat rabolják ki. Hihetetlen!
Én úgy gondolom, hogy a turizmust mindenki túldimenzionálja. Úgy rémlik, - tehát lehet, hogy nem pontos a szám -, hogy az idegenforgalom mindössze csak 7%-os részt hasít ki, tehát jelenleg még nem tartozik a jelentős szegmensek közé. Nyilván az egész világon leállt a turizmus, de ebből még így is aránylag jól jöttek ki, hisz "ajándék" pénzből újíthatják fel az amúgy is megüresedett hoteleket, melyek jövő nyáron remélhetőleg már szépen gyarapítják majd a bevételi oldalt! :)
Én is ezt műveltem benne jó ideje ,de már spekára pár forintozni sem lehet most. Viszont lesz az a szint, hogy újra megfontolom a beszállót, szintén forintbaszásként😉 6-8% oszt ennyi.
Ki sem számoltam pontosan, de több mint 40% bukó. Nem szégyen bevallani, jól megszopattak. Amúgy ajánlanám egyes fórumosoknak, de mondjuk már késő.....befejezni a nagy felbeszélést, meg kitartás jó lesz ez stb., mert nagyon nagy kárt okozott úgy gondolom. Kíváncsi lennék van-e papirjuk egyáltalán, mert nem hiszem el
De hála az égnek tegnap eladtam az utolsót is ebből a szarból, hogy rohadjon meg.... Majd spekára biztos beszállok néha, forintot baszni. Arra jó lesz, másra nem az 5.bluechip mi
NEW OPUS GLOBAL