👍👍👍 Nagyszerű írás 😉 És akkor még nem beszéltünk a konzum részvényesek kifosztásáról!! Gyakorlatilag az egész konzum értéke eltűnt fúzió után, holott sokkal értékesebb cég volt mint ez a szar 😟😟 Mi más ez az egész sztori mint állam (Orbán) által támogatott eddigi legnagyobb rablás- kifosztás nem csak a részvényesek hanem adófizetők kárára is!!!!
Emlékszem, az egy bazi nagy adrenalin fröccs volt !!! Csak úgy dagadtak a nyaki ereim amikor egy szuszra osszekotottem úgy 8-10 keresetlen mondatot....
Ennél arcátlanabb rablást még filmen sem láttam. 1.) 2017-ben Mészáros megvehette 5,9 milliárdért a Mátrai Erőművet. Az erőmű 2015-ben 13,6 milliárd, 2016-ban pedig 6,5 milliárd forintos nyereséget termelt. 2.) A “csodamaneger”, Orbán zsebe 2017-ben és 2018-ban – 10,7, majd 4,3 milliárd forintos veszteséget produkált. Ennek ellenére 2018-ban kivettek belőle 11 milliárdnyi osztalékot. 3.) Ki ne hagyjam! Közben a Kormány, azaz Orbán 7 milliárd támogatást adott az Erőműnek, azaz Mészárosnak, vagyis … 4.) 2020-ban a Kormány, azaz Orbán visszavásárolta a már kifosztott Mátrai Erőművet Mészárostól 17.4 milliárdért. 5.) Mindezt a Gazdasági és Versenyhivatal, azaz a Kormány, vagyis Orbán szervezete nem vizsgálja. Pedig lenne mit… Leginkább azt, hogy most kinél van a pénzünk? 6.) És még mindig nincs vége: Gulyás Gergely szerint a kormány azért vette vissza háromszoros áron, hogy átépítse, hogy megfeleljen a klímavédelmi elvárásoknak. Senkit ne lepjen meg, ha ezt a munkát Mészáros nyeri el. Ennél még az is becsületesebb lenne, ha Orbán és barátai odaállnának a Magyar Nemzeti Bank széfjéhez egy kamionnal, s amit találnak bepakolják. By Juszt László
Bagoly mondja verébnek... Ezek szerint jó nagy tolvaj vagy, mert folyamatosan várod a jó beszállót, hogy nyerészkedj mások kárán. Az erkölcsöd a saját pénztárcáig ér, onnan már bennfentes vagy.
A cégben igenis van érték. A lényeg, hogy kívülről ne piszkálhassa senki. Azért, hogy belülről szép nyugiban ki is lehessen venni a hasznát. A Titász lehet olyan átfutó vagyonelem, mint az eddigiek is. Adnak-vesznek, dolgoznak keményen. Annyi jót írtatok ma, hogy megjött a kedvem és szóltam a brokinak veszegessen ezen a szép csendes napon 15.000 db-ot. Aztán folytassa ezt minden hónapban, egészen a 442-es árfolyamig. Egyébként ti hinnétek olyannak, aki mondjuk 50-100 ft között vett részvényt és azóta kétszer is volt 800-on és hónapokig 700-on, de az illető ebből semmit nem tett zsebre és most 233-nál is ücsörög benne?
Látom épp most készül mindenki harakirit elkövetni, amikor végre van remény a fordulatra. Tisztázzuk az árfolyam minősíthetetlen. De. 1. A jelentés nem lett rossz. Teljesen közérthető és a legtöbb fontos információt tartalmazza. Le van írva a hátralévő écs mennyiségétől a megrendelés állományig sok minden, aki akar egész jól tud ebből tájékozódni. Nincsenek benne futurisztikus ígértek teljesen két lábbal állnak a talajon.Ez már önmagában egy komoly fordulat, sokat javult a tájékoztatás és szerintem ez az első igazi valós képet bemutató jelentés. 2. Várhatóan a III. negyedév sem lesz rossz. Még szeptemberben is dübörgött a vidéki turizmus, a wamsler ilyenkor szokott pozitívat hozni stb. stb. 3. A cég tele van készpénzzel a cég és részvényeladások következtében (itt nem az előfinanszírozás miatt a számlákon lévő pénzre gondolok.), ez vásárlást vetíthet előre vagyis megszűnik a részvénygyár. ( A titász esetleges vételénél is hitel nélküli vásárlásról beszéltek.) 4. A most lezajlott cégcsere is jó irányba mutat, a nehézgépkölcsönzésből jövő részesedés jól jöhet. (Amikor anno megalakult ez a cég, csúnyákat írtam, hogy az opus nincs benne, de mostanra benne lett.) 5. Jön a Titász nem jön a titász. Valószinüsítem, hogy jön. Mégpedig azért, mert a bmw gyár csúszásán kívül nem sok minden mutat arra, hogy ott ne jöjjön a várt bevétel. Nyíregyháza, Debrecen és Szolnok mellett ne felejtsük el, hogy pl. az ellátási területbe tartozik Hajdúszoboszló, ahol aztán van áramfogyasztás a fürdő és szállodák miatt. Ráadásul a szabolcs-szatmári térséget kiemelten akarják fejleszteni, ivel az egyik legelmaradottabb régiónk, szóval ha jön a Titász és nem lesz rögtön bmw gyár attól még nem kellene rögtön falnak menni. 6. Ráadásul a cégértékét valóban növelni fogja a Titász (korábban 100 milliárd körülire taksálták újságírók értékét, lehet covid miatt most csak 80.) Szóval ha eddig kibírtátok ne most igyatok pont mérget.
NEW OPUS GLOBAL