Majd amikor tényleg beüt a válság és már nem tudják hátulról tolni a szekeret. Hát szerintem itt mindig lehet szarabb. Szerintem nem mind1 hol adja el az ember, jól tudom, mert volt 810 ft os vételem is. Lássuk be, simán kiporszívózták a pénzeket. Thats all folks!
Szia ! Nem terveztem, de nagyon jó ötlet, hogy felvetetted :) B Én Nagykópéra támaszkodok nagyon alaposan elemez.. Remélem a 400 milliárd feletti bevétel meglesz idén.
Szerencsére az Opus Global már két éve előre dolgozik és úgy tesz, mintha válság lenne. Véleményem szerint ennél sokkal szarabb már nem lehet. A büfik közül is sokan elérték már sajnos szvsz a "most már mindegy" szintet, nem fognak késztetést érezni a nyereség realizálására, mert nincs nyereség. Aki 500 felettről van benne, annak már majdnem mindegy, hogy 250, vagy onnan esik még 20%-ot és 200.
Mivel régóta vagyok OPus részvényes, így csak szubjektíven tudok nyilatkozni. De hogy válaszoljak neked. Én igen. Valószinúleg a jelentés után... De ez magánvélemény szigorúan.
Szia ! Lesz pánik. Az opus részvény ára stabilan esik, ( mégha veszik is ) számítok pánikra valamelyik szinten ( akár mai is lehetséges ) . De hogy a cég mennyit ér számomra április 9én lesz világos. A közgaszdász véleménye erősen az Amerikai tőzsdével foglalkozik, ami nagyon más mint a hazai. Az írásból arra is következtethetek, hogy mivel a tőke vándorol, és keresi a helyét, akár a hazai alulértékelt piacot is megtalálhatja éppúgy mint a Kínai , Orosz piacot. Meglátjuk
Azt értem h ugyan az mint egy hitel ez ok. De a befolyó pénzösszeg mivel itt nem eszközt gépet vettél hitelre és lett kötelezettséged hanem itt pénz jött be
Mi az a kis csavar? Kétlem hogy egy olyan MNB kötvénykibocsátás ahol a felét az mnb jegyzi a másik felét intézmények, azt átcsavarnák bárhogy is bárhová!
NEW OPUS GLOBAL