Hát persze, hogy nem miatta. Ő egy független sportminiszterből lett Miniszterelnök, melyet a lakosság választott meg és köze nem volt az MSZP-hez. Basszus, még abba is beleharap, aki enni adott neki. Kemény figura.
Na, csak sikerült helyesen leírni a topic szót. Mégiscsak termékeny taljba hullnak helyesírási leckéim.
A magyar valamin ért valamit és nem valami alatt. Egy népnemzeti topicban nem kellene germanizmusokat terjeszteni. (unterstehen).
Az "állítólagos" barátomat nem ismerem. Ezzel szemben kend az állítólagos barátom akkora híve, hogy még a nyelvtani hibáit is szolgalelkűen terjeszti egy népnemzeti topic címében.
Nekem nem kell kihoznom, hogy kendtek "elvakult, sötét, orbánisták". Én itt vitapartner vagyok, nem bíró. A karzat majd jól eldönti, mit lát vagy mit vél látni.
Nem a "topicím"-et támadtam, hanem a helyesírási hibát tettem szóvá. Még mindig nem tudod helyesen leírni a topic szót.
Attól hogy valaki nemzetinek tartja magát, még írhat helyesen és használhat kevesebb idegen szót. Mondjuk olyan idegen szavakat, amiket le is tud betűzni.
Néha te sem tudod, milyen okosakat írsz:
"Panama ide vagy oda, a tömeg 60-80 %-át nem érdeklik az ilyen dolgok,
adják nekik oda a pénzt és ne építsenek fel semmit, CSAK aminek
közvetlenül haszna van az ő számára."
Orbán doktor éppen ennek a 60-80%-nak játszik és elég nagy tábort hasít ki belőlük, hogy hatalomra kerüljön és maradjon. Ez a 60-80% föl sem fogja a milliárdos összegeket és azt sem tudja hány nulla kell az egymilliárd leírásához. A maradék 20-40%-ból is merít, mert a kendhez hasonlók például örülnek olyan stadionoknak is, amiknek nincs közvetlen haszna kendnek.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)