Ezek nem ismernek semmilyen határt, etikát, semmit. Ezek még jogilag is durvák, én az érintettek helyében perelnék (Soroshoz el kéne juttatni az anyagot, ő simán szétperelné ezt az ócska hazugsággyárat).
Törölt felhasználó2017. 05. 03. 19:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha a románok hoznának egy ugyanilyen törvényt, akkor bezárhatnának az erdélyi magyar egyetemek. Örülnél neki? Igen/nem.
A huszonvalahány úgy fog megfelelni, hogy ezért semmit sem kell tennie. Az egy - amely pont Soroshoz köthető - pedig nemTUD megfelelni, mivel olyan szervezettel írjys elő megállapodàs kötését, amelyre az adott szervezetnek nincs felhatalmazása.
Ugyanez lenne a véleményed arról is, ha a jövőben esetleg születne egy olyan törvény, hogy a Gyurcsány és Orbán vezetéknevűek nem lehetnek miniszterek/miniszterelnökök? Végül is lehet nevet is változtatni... :)
Törölt felhasználó2017. 05. 03. 18:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
Vehetem úgy, hogy a kérdéseimre nem tudsz válaszolni, és a kormánypropagandával azonos vádakat tartalmazó véleményedet hitelt érdemlöen alátámasztani?
Biztos sok az irigy ember a fideszben.
Irigyelhették, hogy Magyarországon amerikai diplomát lehet szerezni.
Bár nem hallottam, hogy kovács zoltán vagy schmitt mária fia, visszaadta volna a ceu-s diplomáját.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)