Olvasom a kommenteket,még jobban összekuszálódtam.Én mint dél buda melletti ember itt konkrétan az önkormányzatban fideszes a polgi aki személyes barátom.Ő becsületes és soha egy buznyákot nem capcarázna el.Ő miatta szavaznák a fideszre,de ott van a csuti gázszerelő aki még pár éve kócolta a vízcsöveket az aknába ő miatta meg nem.Van barátom aki jobbikból lépett ki na ő is cifra dolgokat mesélt.Apró piroska családja se a szívem csücske,és mióta a schiffer bandi lelépett így az lmp se.Ne már hogy a kétfarkúakra kelljen,úgy hogy van bajom rendesen...
Egyéniben a legerősebb ellenzékire szavazok én is. Nem érdekel, hogy Jobbikos, MSZP-P-s... A listás fenntartásaidat értem, régóta hasonló dilemmában vagyok én is. De egyrészt most már egyértelmű, hogy ezt az országrombolást meg kell akadályozni, másrészt van azért a Fideszen, Jobbikon, szocikon kívül új és legkisebb rossz elven támogatható párt is.
Itt egyéniben az MSZP-P-re kell fogadnom, mert a last minute visszalépések után ez a legjobb választás. Listán még megvannak az ismertetett fenntartásaim.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül