Jújj, ne süllyedj egyre mélyebbre.A 97-98-as robbantásokat bizonyítottan a már elítélt Portik és köre hajtotta végre.Az a Portik aki bőkezűen támogatta az MSZP-t,több szoci politikussal ápolt jó kapcsolatot,de még a börtönben is Juhász Péterrel tartotta a kapcsolatot.Úgyhogy ez hatalmas öngól.
"Több német országos hírportál arról ír, hogy a rendőrség feltételezése szerint bevándorló hátterű terrortámadás történt Münsterben. Azaz, egy első- vagy másodgenerációs migráns lehetett a terrorista." . Ezért volt nagyon nagy hiba, hogy Orbánék 2015-ben áteresztettek ellenőrizetlenül 400000 migránst az országon, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migránst, akiket be se kellett volna.
Akkor nem SOROS Alapítvány a MIGRÁCIÓ GONDNOKA.. Na meg a nyugatott se Nyugat írányítja hanem amerika. olyan jót mosolyogtem ezen a szolidaritás megnevezéseden!! szoci csoki::))::)))
Mit nem értesz azon,hogy attól még,hogy német állampolgár,mert Németországban született, 2.vagy 3.generációs migráns? Tudom,tudom nagyon nehéz lehet nektek azzal szembesülni hogy teszitek tönkre Európát,de a tény attól még tény marad.
"Szemtanuk szerint többen ültek az autóban. Vajon kik lehettek és hová tűntek? Valami nagyon sántít ebben a történetben!" . Még az is lehet, hogy Orbánék szervezték az egészet, hogy a választás előtti este milyen jól jön majd nekik. Ne feledd: '98-ban robbantgattak, 2006-ban meg micsoda törés-zúzás ment. Mindenre képesek. Pintérnek már 25 éve is elképesztő alvilági kapcsolatai voltak.
"MIGRÁNS Integráció az meg egy fikció!" . Ezt egyrészt magán Orbán példáján keresztül is abszolút látjuk (neki sem sikerült európaivá válnia, megrekedt félázsiánál), másrészt FIDESZEN BELÜL beszéld meg: . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.”
A hazug,hangulat és gyűlöletkeltő propagandádról holnap mond ítéletet a nép,újabb nehéz 4 év előtt állsz,csak szólok.Nehogy bele bolondulj az Orbán fóbiádba...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül