Én meg azt nem értem,hogy a Fidesz uralom alatt álló Kúria,hogy a fenébe meszelhette el a STOP kampányukat? Ugye azt harsogjátok megszűnt a Fidesz alatt a független bíróság,akkor hogy tudnak ilyen ítéletet hozni?? Ki érti ezt. muhahaha
Orbánéknak már sok papírja van arról, hogy csalnak, hogy a kormány Fidesz pártérdekekre fordít adó milliárdokat, hogy a Fidesz tiltott párttámogatást kap - a kormánytól. . A FIDESZ-nek tehát kb. az egész KAMPÁNYA JOGSZERŰTLEN VOLT. Hiszen a két legfontosabbat el is ítélték JOGERŐSEN. . "A Kúria jogsértőnek talált egy darab fideszes Orbán-plakátot" . https://index.hu/belfold/2018/04/01/a_kuria_jogsertonek_talalt_egy_darab_orban_plakatot/ . "Nem kampányolhat tovább a kormány a STOP-plakátokkal . “A Kúria megállapítja, Magyarország Kormánya megsértette a pártok közötti esélyegyenlőséget azzal, hogy a 2018. március 26. napjától közzétett figyelemfelhívó kampányának STOP feliratú, tömött sorokban menetelő migránsokat/menedékkérőket ábrázoló plakátjaival a FIDESZ-MPSZ és KDNP jelölőszervezetek választási kampányát erősíti. A Kúria Magyarország Kormányát a további jogsértéstől eltiltja.". https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/06/betiltotta_a_stop-plakatokat_a_kuria/
Gyerekek csak 1 kérdés.Ha valóban kozmetikázottak a számok és pl az eximbank miatt is nő az államadósságunk,eu pénzek se lesznek később,hát akkor mi a szarért ragaszkodik a fidesz a hatalomhoz és akar újra választást nyerni ha ebbe az előbb leírtakon keresztűl bele is bukhat???
Ez nagy hiszti... Mi az én jó vagyok a kollgáimmal ki a fene fenyeget engem meg,,, De ellenben nagyon elképelem nem derogál neked a Fidesz... hát kérlek igen sok kormányhoz alkalmazkodtam már én akkor se csináltam belőle EKKORA MŰSOR..
Törölt felhasználó2018. 04. 07. 22:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lesz majd itt csalástól kezdve,diktatúrán át,szólásszabadságig mindenféle vádaskodás,véletlenül sem az,hogy kicsit magukba néznének,miért kaptak ki zsinórban harmadjára :)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül