a ballibek beszelnek magukrol ugy hogy "mi ballibek" ezek utan batorkodtam "ti ballibeket" hasznalni ereztem hogy meg ehhez sincs jogom a balliberalis demokratikus merce szerint
akkor forditsuk meg mit kellett volna tennie 2010ben a kormanynak az allamcsod elkerulese erdekeben? TESSEK CSAK! TESSEK! hallgatom a balliberalis ertelmisegtol a megoldasokat
“Ez akkora hülyeség,mi az hogy elment? Kidobták az ablakon vagy mi? Ebből vettek MOL-t,fizettek vissza hitelt,menekült meg az ország a csődtől.” . 1. A MOL-t az MNB-nél lévő IMF pénzből vették. . 2. Mit nem értesz azon, hogy volt, most meg nincs? A többi rizsa. Volt egy 3200 mrd-os tartalék, ami most nincs.
errol beszelek tenyekre szemelyesekedes, ignoralas/kirekesztes, fals osszefuggesek felallitasa, folenyesekedes .. kik vagytok ti ballibek? allam az allamban orszag az orszagban ha nem magyarok vagytok, akkor kik? itt a magyaron az orszagot alkoto lakossagot ertem, nem nemzetieskedest KIK VAGYTOK TI?
Az államadósságot mindenhol a GDP -hez viszonyítják , ebben mi a baj ? Fejlődik
az ország , tehát nő a gazdaság, nő a GDP is., Magyarországon az MSZP
alatt viszsaesett a gazdaság, most meg kijöttünk a válságból...mindez a
Fidesz érdeme...de te ezt kétségbe vonod :-) A magányugdíjpénztárak mennek vissza az állami rendszerbe mint ahogy előtte is volt..... HA ezt nézzük az USA -ban is óriásit nőtt az államadósság abszolút értékben pedig a világ egyik legfejlettebb országa....:-))
-ebbe nagyon igazad van Paks nem lehet a végtelenségig kibelezni!! Emberre rállehet rakni a munkát Műszaki oldalon mindennek van egy használati ídeje.. még egy cipőt is kihordásra terveznek,, igaz vannak benne ídőt állók..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül