Elios lámpák?Van olyan?Én úgy tudom hogy az alvállalkozó a Tungsram.Szar lámpát gyárt?Én nem hiszem.
Törölt felhasználó2018. 04. 07. 08:31
"Az Elios-ügy azt kommunikálja Magyarországról, hogy itthon a hatalommal felruházott emberek bármit megtehetnek, következmények nélkül. Nem az érdekképviselet, hanem a harácsolás a céljuk. Hátrahagyva, elhagyva, magunkra hagyva, csak önmagunkra hagyatkozva. Tényleg ez lenne az ország jövője?" Vannak olyan emberek ma Magyarországon, akik nem is hallottak erről az ügyről. Mert a közmédia a kormány szócsöve, csatornázott, szűrt információkkal. Előre becsomagolt kész gondolatokkal, hogy nem kelljen sajátokkal bíbelődni. Ezért is vállaltam a fotózást, hogy esélyt kapjak, és adjak felhívni a figyelmet az ilyen, és az ehhez hasonló korrupciós ügyekre. Mert erről mindenkinek joga van tudni. Árnyékország? Valóban. Árnyéka annak, ami lehetne. Stadionok, és focicsapatok, itthon és határon túl, az oktatás színvonalának lerontása, devizahitelesek “megmentése”, magánnyugdíjpénztárak, pénzek, melyek elvesztették közpénz jellegüket. Arrogancia és csömör a politikusok részéről, fáradtság és holtig tartó robot a kisemberek részéről.Egészségügy, oktatás, szociális háló, környezetvédelem, lokális piac kialakítása- ide kellene az a pénz, amit a “véletlenül” újracserélt közvilágításra költöttek.Sötét a kép, amit az országról festettem? Lehet. Eliosszal világítva. https://index.hu/nagykep/2018/04/06/orban_elios_arnyekorszag_viktoria_binges/
Ezt mondtátok 2002ben is.Amint visszajöttetek a hatalomba elherdáltátok a pénzt amit a fidesz hagyott a kasszában majd szétloptátok a 4 metrót,minikilátókat emeltetek.Az adókat szintúgy.Az államadóságot feltoltátok 53-ról 80 százalékra.Mondd te miről beszélsz?
Arról nem beszélve, a hosszú tömött sorban menetelő emberek képét egy angliai plakátról lopták. sokadik alkalom, hogy választáskor lopott képpel kampányolnak.
Mi van ha csak határon túli magyar,vagy csak félig magyar megkopott nyelvtudással? Akkor is migránsnak tekinted? De,ha még migráns is,biztos nem muszlim,és nem illegálisan jött át a határon.Egyébként tényleg sajnàlom,mert mindig baszogatjàtok,ahelyett,hogy segítenétek neki a nyelv tanulásban :)
Mindig bántod szegény HPetit,pedig tudhatnád,hogy a magyar nyelv az egyik legnehezebb a világon.Dicséretes,hogy Peti ilyen szinten beszéli a nyelvünket.
KONFABULA LEGENYEK NYOMJATOK!!! MEG! MEG! IRNI! IRNI! . azt csak halkan kerdezem meg, hogy valami tagadasabol hogyan lesz allitas? ha valaki valamit utal, akkor miert is kene mast szeretnie/valasztania?
Orbánéknak tehát jogerős papírja van arról, hogy: választási csalást követtek el, hogy a kormány adópénzeket szórt el Fidesz célra, hogy a Fidesz tiltott párttámogatásban részesült.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül