szólok majd persze, de nekem nagyok a lehetőségeim, ha 3k n veszek onnan még 1500-2000ig is tudom venni, majd %-osan adom meg legfeljebb a mennyiséget, csak félő ha azt mondom 1/4ért vettem az neked semmire sem lesz elég, de ez már a te dolgod.
Nincs mit! Ez nem tipp, csak egy elképzelés. Azt pedig, hogy megéri-e, majd az idő eldönti. :) te se feledkezz meg majd rólam 3000-nél. Tudod, ígéret szép szó.... ;)
Én is vettem 300 alatt de már eladtam.
Én egy szép csökkenő sávot látok és azt próbálom meg lekereskedni.
300 alatt pedig elkezdem a megmaradó készletem is növelni.
Értem, és kíváncsian várom 3000-nél mi lesz a teendő. 300-nál én sem piszkálom, majd jelzem, ha megpiszkáltam. Igazából az osztalékon kívül nem várok és nem is reménykedek semmiben. Ha jól beesik veszek még, ha jól felmegy majd elgondolkodok az ajánlatokon, addig meg oszti. ;)
majd elmondom 3000-nél addig felesleges erről beszélni, matávot bottal sem piszkálom 300-nál, egy db-ot sem!
Látom ahogy ég a pénzetek, látom a remény táplálta eltévedést is.
1 évig brüsszel elkaszálására vártatok, most dt kivásárlásán múlik minden, amúgy 100 a papír.
Ha mondjuk 1600-nál erős dohányzásba és alkohol fogyasztásba kezdesz, ez lerövidítené a nyugdíjas évek számát, tehát lehet kijönnél az 1600-as otp-ből is. Bár az alkohol, és dohányáru megdobná a rezsidet is. Ha meg fordul a piac, leszoksz róluk.
Mtelekom