Na most betartottam neki!
"és rám van kiakadva..haha"
Törölt felhasználó2010. 10. 15. 15:46
Tisztelt Fórumozók!
Worf a jelzőfény az éjszakában. Azért ír folyamatosan, mert a részvény árfolyamának karbantartását vele oldják meg. Amíg bejegyzéseket ír, addig csökkenő trend tapasztalható, ha befejezi a jegyzeteit, az árfolyam növekvő trendbe vált, és nem csak rövid távon.
én oda csak egyvalakit küldök, de az keményen meg is érdemli....most is szép csendben dobálgatja le , tartja 620 alatt, fogja vissza, nehogy emelkedni tudjon, mert azt utálja....
ti meg majd itt ujjongtok a végén, hogy de jó 2 forint plusszban zártunk...mint 708nál...
Tényleg Worf úr, mutassa már be magát. Részemről csaba vagyok, nyerőgépekkel kereskedem és másfél milliót vesztettem az utóbbi 2 hétben. Szeretettel üdvözlöm önt.
Törölt felhasználó2010. 10. 15. 15:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
:-) nincs gond !
De ennek minden ráfér a pofájára !De moderáció is nulla !Irtam emailt visszajelzés rovatban ha tehetitek irjatok ti is hátha történik valami!
...üres lenne nélküle a topik....s visszasírnák....engem nem zavar...csak mosolygok néha rajta....mert nagyon szűklátókörű....de kitrató telkós.....
....amúgy írhatnál magadról worfi.....hogy tudjunk hová tenni....
Worf Úr, maga egy csudapofa. Van egy olyan érzésem, hogy ön elmeorvosi kezelés álatt áll, már ha megbocsát. Habár kiválóan szórakozom. A cica rúgja meg.
de egyébként próbáld megszüntetni ezt az öntőgépet végre...akkor jobb lesz hidd el...jó, hogy nem rám vagy kiakadva, amikor a telekom árfolyamát teszik tönkre!!!:):)hu
Te isten verte animál hagyd már abba !Irok levelet vagy felhivom a protfóliót tiltsanak ki téged ez már kibirhatatlan amit csinálsz egész nap itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mtelekom