Onnan jön egy 3000 körüli ajánlat a maradék kivásárlására. Eltűnik szerintem, mint pl. az EGIS. Persze ez csak egy spekuláció részemről, de jó üzletnek tűnik, hogy az eredményből vásárolja fel saját magát.
Hát igen. Nem mi döntöttük be, az tuti! Én mindig lélektani szintek lá pakolok 4-6 forinttal. Most bejött. 1444-ből se ment el mind. De láttam pár napja, hogy egyedül én álltam még benne akkor. Az előny volt. Nekem adták el először. Úgyis vissza veszem. Emelkedik ez majd hamar.
Igen, volt kis realizálás ma! Többek között én is 15 ezer darabbal. De én beraktam már egy hete 1444-re. Teljesült és ment lefelé. Ilyen mákom is csak egyszer volt idáig pár éve. Így most visszavehetem majd. De nem hinnám, hogy a milliárdos forgalommal én lettem volna a dötő tényező!:)
Lehet itt számolgatni a P/E-t, csak éppen nincs sok értelme. Mutyisztánban a magyar tőzsdén el lehet felejteni az értékalapú befektetést, itt az utóbbi évtizedben kár bármit is számolni, hosszú évekig sínylődnek jobb sorsra érdemes papírok, forintot nem érő sz@rok meg az egekbe mennek pletykákra meg manipulációk és bennfentes kereskedés hatására. TA-t érdemes néha nézni, a túladott / túlvett állapotok, támaszok / ellenállások, mozgóátlagok a nagyobb forgalmú papperekben itt is működnek. Szerintem nem ér ez a papír 1600-at, de még annyit se, ahol most van. A véleményemtől függetlenül mehet még bőven feljebb, de egy komoly lekör is benne van lassan.
Ilyen irgalmatlan emelkedés után kell egy realizálós kör, ez tök oké, szerintem még akár az 1350 is kinézhet. a következő 1-2 hétben. Kérdés, a következő csúcstámadásnál meglesz-e az 1500. Szerintem Q1.ben meglesz.
Mtelekom