Hát kinek hol volt a stoppja-attól függ.- Akinek -980 ft-nál volt,az megúszta! Én aki 13-hónapja vagyok benne,nem rakok már stoppot, nehogy a stpovadász kiszedje.- Friss belépőnek,persze illik stoppolni.
A kötéslistából látszik, hogy 1020 alatt egyenként csak néhány száz darabos tételt adtak (összességében is csak néhány ezer darab volt a forgalom 1020 alatt). Nincs itt semmi látnivaló, kiütöttek néhány stoppot, összeseperték, amit lehetett. Mehetünk majd tovább fel.
A bedobás időpontjában volt illikvid a könyv hírtelen ekkora tételre! Nem készültek fel a vevők ekkora bedobásra! De szép lassan épül fel a könyv.- Valakinek nagyon kellett a pénz-240 K eladásával egyszerre. Adogathatta volna tételenként pár napra elosztva-így jobban járt volna ő is!
Nálam is van 25k lt 25. Azért ma a -10% brutális esés lett volna! Alighanem egyik BÉT negatív rekord. De nem értem miért adta 990-ért és ekkora adagot? Elment volna a pakkja 1030 felett is. Sőt! . Nem lehet ez valami benfentes piacmegmozgató volt? Amolyan akciós ár készítő a nyár végi kilövéshez?
-Múlt héten írta valaki,hogy vett 25K-TL-25-öst, ezzel kicsit óvatosan-960 ft a kiütése.- Aki benn állt 1000 ft-körül vételen az jól járt.- Majd pár hét múlva ha áttöri a csökkenő trendvonalat-akkor kell TL-25-venni-utána solt out is lehet akár.- De ez még hetekre van.
Mtelekom