Tehát nem biztos, hogy lufi van.-Igen ezt a véleményt én is osztom! Eléri a fair értéket,utána stagnálni fogunk hosszú ideig. Szűk sávozással.- 2006-tavaszán mire adtak 1124 ft-ot,ez volt az árfolyam teteje akkor? Igazán a stabil osztalék mellett akkor nem volt benne növekedés. Viszont bent volt az MSCI-indexbe,ahonnan 13-éve kidobták a papírt!
Suttyomban nem lehet.... be kell jelenteni utólag minden tranzakció után. Illetve tartoznak egy bejelentéssel minden előtt, hogy mit pontosan milyen megoldást választanak SRV kapcsán: OTC-s vagy nyílt piaci vásárlás lesz, esetleg ujabb KGY, mert nem is SRV lesz, hanem más... bár ez utóbbi nem vaószinű sztem.
Jó napot! Ma is szép napunk van! Eladók nincsenek,vevők uralják a piacot. 2024 P/E-7.26-os most,ami a 9-es szektor átlag alatti még! Sokan most jönnek rá,inkább ezt vegyék hosszabb távra, mint az állampapírt. EPS-2024-150 FT EPS-2025-173 FT ES-2026-200 FT
Több olyan hír is napvilágot látott korábban, hogy bár sok amerikai részvény túlárazott, viszont a Kelet-Közép Európai régió alúlértékelt és ezért a közeljövőben több nagy befektetési alap is tart erre nagybevásárlást. Tehát nem biztos, hogy lufi van.
Így utólag valóban tartani kellett volna nekem is, de azért ez nem normális dolog, hogy mindenféle korrekció nélkül lassan már a háromszorozásnál tartunk. Én már nem merek belevenni, mert félek, hogy mikor durran ki a lufi
Mtelekom