Na meg is jött a minusz kb. 10. másodperc alatt. az előzőre is.Ez nagyon beteg lehet, ha az életének az a legfontosabb értelme hogy még egy üres hsz.-helyre is minuszt nyomjon. Ezek igazi 🐒🐒🐒-ok.
Általában eggyütt szoktak elő kerülni. Vagyis egymás púp-klón-trolljai andika alias rubini vezérletével. A 4.és az 5.-ik klón-trolljaikat most még nem nevezem meg.De ami késik az nem múlik- mondta a Ragyásképü Tódiné és felpattant a seprőre. Na pá,.........
Nem igazán érdekel hogy a kacsából hogyan csorog végig az ábrázatján az összegyüjtött éjszakai "termése".De tudom ajánlani a
VIII.ker., Balassa u. 6.
központi lavorját,akarom mondni - laborját. Ott meg tudják állapitani a kacsája tartalmából hogy mi is lehet az oka a kényszeres minuszolós nyomkodásnak.
Aha.atvaltottam.kis haszonnal eladtam.Mikor az a információ megjelent hogy kamatot fognak emeleni.... Remélem még vissza tudok ide jönni az 570elott :) De látom te is érdekelt vagy a pannergyben :)
Arra értette, hogy mindenki olyan amilyen. Isten szemében mindenki egyforma, de ha diverzifikálni szetetnéd azt az érzékeny lelkedet dobj pár bókot az ördögnek is.
Mtelekom