úgy legyen... én is lábujjhegyen várom, hogy mi a f@sz lesz, még egyszer nem akarok belefagyni ebbe a papírba pár évre
tök szürreális ez a nagy boldogság a piacon, lehet, hogy annyira erős volt a trump elleni kampány, hogy az emberek felkeltek másnap és látták, hogy mégsincs vége a világnak (egyelőre) és ettől ennyire megkönnyebbültek
menni is fog.ez is
A mostani emelkedés a miatt is van, mert mindenki úgy gondolhatja, hogy most még meg lehet lovagolni a relatíve jó hangulatot, az év végi hurrá optimizmust, annak ellenére, hogy Trump nyert. Mert a hatalomba csak jövőre kerül.
Kíváncsi leszek mi lesz a januári beiktatása után! Akkor lesz szerintem a nagyobb káosz, mert onnantól lesz kiszámíthatatlan minden, ahogy ő kerül az elnöki székbe.
Én a mol longjaimat tartom most amíg lehet de év végéig biztosan kitárazom. és várom mi lesz.
Az olajnak, amúgy lehet jót is tehet majd Trump politikája, mert ha kavar valamit a közel-keleten, akkor az olaj árát könnyen felnyomhatja.
hmmm, úgy mondanám, hogy ez "csinál" végre valamit... egyes pontokkal lehet vitatkozni, de a fele kapásból tetszik nekem ... de persze ez nem politikai fórum..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.