Már beírtam, de a lényeg hogy 11765-s mélypontot ütött március végén, majd április 2-n már 12895-ről indult a rally, egy ezressel vagyunk most lejjebb s mégsem akar elindulni.
Igen, az OTP-ben mindig nagy mennyiségben van long és short is. De veszik is. Ezt meg nem. Persze tudjuk miért. De hogy az osztalékrally is lefele megy, ez már mindenen túltesz...
Osztira 13000-es szintet megnézzük, de előtte a 11700-környékét.
Törölt felhasználó2015. 03. 18. 10:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
491 forint részvényenkent.Pillanatnyilag ez a "majdnem tény".De úgy tűnik az oszti rally 11800-as szintekről indul majd,és 12300 környékéig húzzák fel.Legalábbis sokminden erre mutat.Aztán marad az oldalazás a 11700-12250 közötti sávban.Szép kilátások.
A WTI letörte a 48-54-es sávot, amit korábban sávozásnak gondoltam.
Elég intenzív, ki tudja hol lesz az alja.
Egy kicsit már bírkának érzem magam, bele törődtem itt sok mindenbe. Az OTP-t, ha megtapossák, az fel áll, mint a keljfeljancsi, meg kell nézni 3400-ról, hova jutott még a Ricsi is, a Godmann-os 2800-as célárával,
Ha elmarad az a rally, akkor szelvényvágás után, lehet betölti a rést.
INA tárgyalástól, abszolút semmit nem várok, a megoldás, csak a választás, vagy választott bírósági ítélet után lehet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.