Hogyne, 2016-ban. A míg nem oldódik meg az INA helyzet, amíg ennyi az olajár ez a papír halott.
Bár a brent wti spread majd 20%, amin nagyot kaszál mol, de ez csak a következő gy.j-ben fog jelentkezni.
a tkom legalább 330-ról jött 400 alá és szerintem csak napok kérdése a kitörés. De ez... nem tart sehova. Múlt évben júniusban is 11800-ért vettem.+- 1k-s sávban mozog. Forgalom=0
nagyon gáz az egész siralmas, szemét dolog ami a béten folyik és mindennek a negatív végén a mol áll...tegnap ezért nem, ma azért, holnap meg emezért nem emelkedik....
Mire megindulna a Mol, addigra lejtmenetben lesz Európa.
Törölt felhasználó2015. 03. 11. 16:51
MSCI EM-et májusban átsúlyozzák. Az Indexben ott figyel a Sberbank, aminek a kapitalizációja a leányvállalatok eladása miatt csökken. Ott a Gazprom, a Lukoil, akiket a szankciók egyre inkább érintenek. Az Indexben 66% Oroszország súlya. Szerintem ezt előbb utóbb felülvizsgálják.
Direkt befektetők híján egy ilyen átsúlyozás is komoly mozgásokat tud indikálni. (Lásd, Richter)
Na jó, csak álmodozok...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.