Tétovázik, még nem tudja mi legyen. Egyfelől mehetne, de nagyok a kockázatok. A görög dolog nem stimmel nekem sehogyse, meg a külföldi piacok mozgása. 2008 szept-októberi deja vu-m van.
ja igen meséltél a halálesetekről, most autót vettem, de látod papóka már ezt sem hiszi el, remélem te elhiszed hogy 6 fülbevalója volt a vizsgáztatónak :-)
akkor nevettem ahogy megláttam a polgárt, kár hogy nem kérdeztem meg tőzsdézik e, neked van fülcsid?
nem az addikció vitt bele hanem közeli emberek halála, és az az élethelyzet ami utánuk maradt vagyis h szükségem lett volna a váratlan élethelyzetben a pénzre ami a tőzsdén volt...nincs addikció nálam hidd el...fizesd ki a bukóim és megszüntetek mindent ami tőzsde az életemben....
neki eredet vizsga:):) naná hogy használt, és meg nem is az övé, mert nem az "autómmal" voltam ott , ha nem idegen autóval. El kellett vinni valakinek a használt kocsiját csóringernek eredetiség vizsgára, ennyi a történet, amit leírt.
Jujjj, mennyire gyenge duma. Segítesz valakin, mert tele vagy játékpézzel, oszt még te is viszed vizsgára a kocsit?!? Lehetnél nekem is a csicskám. Bár jobban belegondolva...a közelembe se engednélek.
Milyen demóról beszélte? Erről lemaradtam. Több milliót hoz neki az Oti, és demoban tőzsdézik? Lehet, hogy Otiban is demoban kaszál ezek szerint? Azt nem említette, hogy játékpénzezik.
nem neked van vidéken egy ócskavas nagyon régi mercid? korábban ezt írtad.
vagy eladtad és az árát fülbevalóra költötted? :-)
ritkán bejárok a brókercéghez, de hogy ott egy db fülbevalós ügyfelet nem láttam még az is biztos
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.