emzse elfelejtette, hogy dúsgazdag nagyböfi:)
a telekom 54-s shortnál is gyorsan utána írta, hogy demóban van. Egy nagybüfi természetesen, hogy demoban mer nyitni pozit:):)
Milyen milliárdos vagy Te, az istenit neki! Magad végzed a csicska munkát? Nincs egy embered a kuli melóra? Ácsorogsz a hidegben, megalázkodsz egy autó vizsgán? Megvárat egy senki? Téged a hegylakót? A rózsadombi krémet? Hová jut a világ? Tehén b@ssza a bikát?
és putyint 12 felett éri bőven a mol...ne már hogy lebőgjön a vezér előtt...a másik vezír vétele legalább felénél többet érjen...:) putyin így se hagyja ki: mi van orbitális elvtárs lefelezted az árfolyamot nekem....na akkor át is veszem...majd szólok ha duplázódott akkor visszaveheted....
ma eredetvizsgán voltam autóval, az embernek volt 4 fülbevalója egyik fülében 2 a másikban, rögtön az jutott eszembe, hogy ő is mekkor büfi lehet ha aladdinnál több vas jutott a füleibe, mosolyogtam jókat aladdin tesóján :-)
miért bántod szegénykét,
legalább jó érzékkel 354-nél shortot nyitott a telekomra (azzal virított itt)
mert 100 lesz az árfolyama és nagyot kaszál, mert nagyböfi:):)
Balutól majd azért érdeklődjél, hogy miből maradtam ki. Vele azért beszéltem a héten. A mai matekórától egy kicsit kótyagos még a fejed. Mindenesetre az megint kiderült, hogy a nagybüfink ül egy ideje a fekáliában, persze nagy tervekkel a tarsolyában, kezében a piszkei papírgyár termékét gyűrögetve okos mosollyal orcáján.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.