nem észleltem, de tény hogy nem lógok egész nap rajta, befektetőnek minek.
nekem arra jó a real ha mondjuk veszek 1000 molt akkor ha 50-100 ft-ot mozog akkor ennyit spórolok, vagy hogy hova álljak be ha nem piacról veszem.
Amikor nektek nem ment nekem végig volt ahogy írtam is, de oly mindegy...meg nekem ingyenes van, lehet mást adtak mint a normál büffencseknek, valamit telepítgettem meg a rendszergazda hívott kóddal stb.
tesómnak veszek pl egy autót jövő héten, szóval azért van kin segíteni és csinálom is, a héten a nagynénémnek vettem valamit amire nem futja a nyugdíjából stb.
hát igen...ugye az a hír járta h senkinek sincs mert senki nem kap adatot, feszültebb voltam a kialakult helyzetben...3szor kértem elnézést...de erre mondhatnám azt h nekem meg az esett rosszul h ígérted h írsz és nem írtál....pedig ha megismerünk valakit v ha segítünk neki attól csak többek leszünk...
de látod erre másoltam be tegnap a példázatot...senki nem kap adatot de valakik kapnak...és pont nektek kéne segíteni akin csak tudtok...ti vagytok abban a helyzetben (olvasd el)
Majd amikor jönnek a neutral/negatív hírek, mindeni ledöbben, hogy mégis emelkedik az árfolyam:) Ilyenkor dobálják el a kisbefektetők a papírjaikat, mert örülnek, hogy ennyi negatív hír mellett nullán, vagy kis veszteséggel sikerült megszabadulni a papírtól. Arra alapozva, hogy (úgyis visszaesik az árfolyam), majd alacsonyabb árszinten visszaveszi a papírokat. Persze nem lesz alacsonyabb árszint/nyereség a történetből :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.